Waardecheque voor Overijssels Landschap

Waardecheque voor Overijssels Landschap

Het Overijssels landschap heeft een streepje voor bij de Dames van WandelWol. Tijdens het Vriendenontbijt op vrijdag 13 mei ontving Michael Sijbom – nieuwe directeur van het Landschap – de waardecheck uit naam van WandelWol-Dame Karin Schaeffer. De directeur is content: “Ik ben blij met deze jaarlijkse gift. Van elk verkocht WandelWol-product ontvangt het Overijssels Landschap een bijdrage en daarmee kunnen we de natuur helpen. Heel veel dank hiervoor!”

“De invulling van de ochtend voor de vrienden-ondernemers was goed verzorgd,” vertelt Karin Schaeffer. “Ontvangst met koffie en krentenwegge om vervolgens gezellig samen naar de top van de Lemelerberg te lopen onder begeleiding van Hans de Landschapsbeheerder.” Op de terugweg ontmoetten de deelnemers de schaapskudde onder begeleiding van schaapsherder Anita die haar verhaal deed over de kudde. 

Karin was blij dat het Vriendenontbijt weer plaats mocht vinden. “In de schaapskooi stond na de wandeling het ontbijt klaar waar de cheque werd overhandigd aan de nieuwe enthousiaste directeur. En was er ook even tijd om uitleg te geven aan het ontstaan van WandelWol antidruk-wol.” Bij het vertrek werd iedereen getrakteerd op een zakje WandelWol antidruk-wol.

Het Vrienden-ontbijtbijeenkomst is een initiatief van Landschap Overijssel waarbij de Dames van WandelWol zijn aangesloten als Bedrijfsvrienden. Het Landschap beschermt, ontwikkelt en beheert al 90 jaar de bijzondere natuur en streekeigen landschap. Zeker in een tijd waarin de natuur elke vierkante meter telt. Meer informatie: Overijssels LandschapDeel deze blog

Reacties

Geef een reactie