Op zoek naar een WandelMaatje?

Regelmatig komen De Dames van WandelWol oproepen tegen voor een WandelMaatje op diverse social media platforms. In de nieuwsbrief van VOET Online werden we onlangs getipt op de service van dit WandelPlatform waar nog veel meer informatie te vinden is aangaande nieuws, wandelagenda, routes, wandelvakanties, overnachten, uitrusting, tips en trainingen.

Samen wandelen is vaak leuker dan alleen. Via de VOET online-rubriek Wandelmaatjes kun je direct contact leggen met wandelaars die iemand zoeken om met enige regelmaat samen wandelend op uit te trekken. Wandelmaatjes kun je selecteren op provincie, op geslacht of op beide. Je kunt reageren via een invulformulier bij een bepaalde. oproep. Ook kun je de pagina makkelijk delen met bevriende wandelaars. Iedere oproep blijft zes maanden zichtbaar, daarna wordt deze verwijderd.

Meer informatie: tevoetonline.nl en www.wandelwol.nlDeel deze blog

Reacties

Geef een reactie