Zechsal Magnesiumolie; eerste hulp bij spierkramp!

Zechsals eerste en meest zuivere product: magnesiumolie voor opname via de huid. En niet voor niets is het nog steeds zeer succesvol. Het heeft direct effect bij kramp én voor veel mensen als supplement onovertroffen. Je bepaalt zelf je dosering en het tijdstip (het liefst gespreid over de dag) en de opnameplek (de voeten en de maagstreek doen het goed).
Van teen tot top
In de loop van ons leven neemt helaas ons vermogen af om het magnesium dat we binnen krijgen optimaal te benutten. Gezond eten, voldoende beweging en ontspanning helpen om je magnesiumbalans op peil te houden. Maar is het voldoende om gezond ouder te worden?
Waarschijnlijk niet. Voor veel mensen is extra magnesium nodig om te compenseren voor de minder efficiënte benutting. Zechsal beveelt in dit verband aan om combinaties van soorten magnesium te gebruiken. Zo is bijvoorbeeld Magnesium Drops om in te nemen uitstekend te combineren met de badkristallen (magnesiumchloride).
Een ontspannen voetenbad met magnesiumchloride zorgt via je voeten voor een directe opname in ons interstitium (‘de oceaan’ in je lijf), waarbinnen het magnesium met grote snelheid van teen tot top door ons lichaam raast.

Meer informatie: www.zechsal.nl en www.wandelwol.nlDeel deze blog

Reacties

Geef een reactie