WandelWol is een bedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van medewerkers en dat wordt geleid door Karin Schaeffer (medeoprichter WandelWol), haar dochter Nina en zoon Max.

2016 – Hoe het is begonnen

WandelWol® antidruk-wol is ontstaan in de praktijk, bij een medisch pedicure uit Nieuwleusen. In eerste instantie was het plan om WandelWol® antidruk-wol toe te passen bij cliënten met voetklachten in de praktijk. Maar al gauw bleek de werking zo succesvol dat andere pedicures dit ook wilden gebruiken in de praktijk. Karin Schaeffer heeft een marketingplan geschreven en samen hebben ze de stoute schoenen aangetrokken. In 2016 zijn ze naar de Kamer van Koophandel gestapt en het bedrijf WandelWol gestart. Zo werd WandelWol® antidruk-wol een begrip bij (medisch) pedicures door heel Nederland en België.
Door het bundelen van onze sterke kanten en enthousiasme is WandelWol® antidruk-wol een ervaring geworden waarbij niet alleen de praktische klachten worden weggenomen. De beleving wordt ook benadrukt.

WandelWol Team 2022

Anno 2022

Begin 2022 besloot Nanda om uit het bedrijf te stappen om zich toe te kunnen leggen op haar pedicurepraktijk waar haar hart ligt. Haar werkzaamheden konden feilloos overgepakt worden door Max Schaeffer, die al vanaf het begin bij WandelWol werkt en dit jaar zijn Ad E-commerce behaalde. Ook zijn zus Nina stapt als vennoot in het bedrijf.

Karin Schaeffer

Karin Schaeffer

Ik vind het iedere dag weer heerlijk om leiding te geven aan WandelWol. Het jonge team van medewerkers geeft mij veel energie net als de vele leuke samenwerkingen en contacten die ik heb met klanten en leveranciers.

Max Schaeffer

Max Schaeffer

Bij WandelWol houd ik mij bezig met zowel (online)marketing als verkoop. Een uitdaging die zich goed laat combineren. Tijdens mijn studie E-Commerce hield ik mij voornamelijk bezig met theoretische kennis. Toen ik de kans kreeg bij WandelWol om die kennis in de praktijk toe te passen heb ik die met beide handen aangegrepen.

Nina Schaeffer

Nina Schaeffer

Boekhouding, HRM en allerlei ondersteunende werkzaamheden. Een behoorlijk gevarieerde en mooie functie heb ik bij WandelWol. Het mooiste vind ik dat ik er aan mee kan werken om mensen weer pijnvrij verder te kunnen laten lopen.