Verzending en logistiek

DHL
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daardoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

PostNL
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daardoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Verzendkosten

Nederland
Brievenbuspakket: €4,95
Normaal pakket: €5,95
Gratis verzending voor consument: bij een bestelling vanaf €75
Gratis verzending voor zakelijk: bij een bestelling vanaf €150

België
Verzending: €9,50
Gratis verzending voor consument: bij een bestelling vanaf €100

Duitsland
Verzending: €9,50
Gratis verzending voor consument: bij een bestelling vanaf €100

Levertijd

We proberen er altijd voor te zorgen dat uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd wordt. Dit lukt echter niet altijd, mocht u hier vragen over hebben kunt u ons bereiken via info@wandelwol.nl.