Zechsal Magnesium

Zechsal magnesium is zuiver, heilzaam en krachtig. Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld in Groningen. Het pure magnesium komt van 1600 meter diepte en wordt gewonnen volgens een geborgd en gecertificeerd proces. Via Zechsal ‘originals’ – de magnesiumolie en de badkristallen – wordt het puur en onbewerkt doorgegeven.

De producten zijn 100% natuurlijk én bevatten een hoog aandeel magnesium. De producten van Zechsal zijn niet getest op dieren.

Zechsal verlicht en ontspant bij: Stress, reumatische aandoeningen en artrose, spierpijn, kramp (oa. Restless Legs), vermoeidheid, slapeloosheid, huidaandoeningen (psoriasis, eczeem, jeuk en schilfers). Daarnaast zijn er ook sterke aanwijzingen dat Zechsal werkt bij hartritmestoornissen, hoofdpijn, fibromyalgie en depressie.

Waarom is dat zo? De werkzame stof magnesium is: – na zuurstof en water – de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium bevordert meer dan 350 lichaamsprocessen en is daarmee onmisbaar. Veel mensen hebben ongemerkt een magnesiumtekort. Dat komt doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat, ons dieet niet altijd voldoende divers is en veel soorten medicijnen een magnesium-tekort veroorzaken. Mensen met bovengenoemde klachten hebben vaak behoefte aan extra magnesium. Dat geldt ook voor sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang.

Opname via de huid. Zechsal wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn. Deze zogenaamde transdermale opname is een alternatief voor het slikken van magnesium-tabletten. Hiervan wordt slechts een klein deel door het lichaam gebruikt. Bovendien kunnen pillen maagklachten en diarree veroorzaken.

De werkzame stof in Zechsal is magnesium-chloride; de lichaamseigen vorm van magnesium. Andere magnesium-verbindingen moeten in de maag eerst omgezet worden in chloride. Met Zechsal sla je deze stap over. De opname via de huid is daarmee uiterst effectief en voordelig.

Dosering en gebruik. Dit is persoonlijk en afhankelijk van lichaamsgewicht, leefstijl en klachten. Je kunt van magnesium niet te veel binnen krijgen. Het overschot wordt door het lichaam afgescheiden. Voor het aanvullen van een tekort aan magnesium zijn de beste plekken de voeten, buikstreek en oksels.

Aanbevolen: Zechsallsport gel & flakes: naar behoefte. Effectief bij spierpijn, blessures en kramp. Twee keer per week een voetenbad met de flakes voor optimale ontspanning en herstel. Gel naar behoefte tijdens of na het sporten. Bij blessures meermaals herhalen. De gel is ook je eerste hulp bij kramp.

MCM gel: Twee maal daags. Uiterst geschikt om pijnlijke gewrichten te behandelen. Geeft direct verlichting. Advies: twee maal daags gevoelige plekken insmeren. De gel trekt snel in, afspoelen is niet nodig.

Magnesiumolie: 15 tot 20 sprays per dag. Elke spray geeft 12,5 mg puur magnesium, concentratie 31%. 15 tot 20 sprays leveren de helft van de ADH. In het algemeen gebruikt als aanvulling bij een magnesiumtekort. Na aanbrengen minimaal 15 minuten laten zitten. Daarna eventueel afspoelen met water.

Magnesiumgel: Naar behoefte. Meest gebruikt bij huidaandoeningen, het bevordert het herstel van de huid. Ook voor pakkingen (19% betere hydratatie, 33% gladdere huid). De gel bevat 30% magnesiumchloride. Minimaal 15 minuten laten zitten en na gebruik afspoelen met water.

Voetenbad: 125 gram kristallen op ca. 4 liter water. Meest gebruikt voor totale ontspanning, voor het slapen gaan (betere nachtrust) en bij huidaandoeningen (o.a. voetschimmel of eczeem). Zeer effectief om een magnesium-tekort aan te vullen. Twee keer per week is voor de meeste mensen voldoende.

Dobberbad of deluxe: Een halve tot 1 kg kristallen voor een ligbad. Gebruikt voor totale ontspanning en als magnesiumkuur bij psoriasis of andere huidklachten. De mildste manier om magnesium op te nemen. Daarnaast kun je dagelijks de functionele cosmetica gebruiken zo veel je wilt. Alle producten dragen bij aan het verbeteren van je magnesium-balans (m.u.v. de skin balm). Ook kinderen (bv bij onrust, gedragsproblemen of slecht slapen) kunnen baat hebben bij extra magnesium. Let wel op: de doseringen voor kinderen zijn lager en afhankelijk van leeftijd.

Wanneer niet gebruiken? Bij een extreem lage hartslag (<35) en bij ernstige nieraandoeningen. Voor medicijnen geldt dat het verstandig is om een half uur tussen het gebruik van Zechsal en de inname aan te houden. Bij twijfel over de combinatie met medicijnen, altijd eerst een arts raadplegen. Niet gebruiken op open plekken. Het kan geen kwaad (het zuivert), maar het bijt wel. Bij huidaandoeningen eventueel de open plekken insmeren met vaseline voor gebruik.

Hoe snel werkt Zechsal? Bij spierpijn of kramp heeft Zechsal vaak onmiddellijk effect. Ook als ontspannings- of slaapmiddel merken de meeste mensen meteen verbetering. Voor het overige is (bij aanbevolen gebruik) binnen na enkele weken effect te verwachten.

La Reine

Honingcrème natuurlijke verzorging van de Imkers van La Reine is de ideale onderhoudscrème en speciaal geschikt voor ruwe, schrale en droge huid van handen, gezicht en huid. Deze natuurlijke crème trekt snel in, voelt niet vet of plakkerig en bevat beschermende bijenwas, verzachtende honing wat de huid direct soepel en glad maakt.

Zeer doeltreffend voor ruwe werkhanden van: biologische melkveehouders, bouwvakkers, autospuiters, schilders en pedicures maar ook kapsters, secretaresses, verpleegkundigen, etc.

De drie varianten van La Reine honingcrèmes natuurlijke verzorging producten bevatten géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën, géén synthetisch parfum en worden gebruikt en geadviseerd door professionals zoals pedicures, schoonheidsspecialisten, therapeuten en imkers.

• La Reine Honing Handcrème

• La Reine Honing Voetcrème

• La Reine Propoliscrème

La Reine Honingcrème:

Verzacht, beschermt en werkt helend. Natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen. Met Nederlandse honing, zachtheid uit de natuur. Trekt snel in voelt niet vet of plakkerig. Onderhoudscrème voor dagelijks gebruik. Ruikt súperlékker sinaasappeltjes fris. Speciaal voor ruwe, schrale en droge huid. Gebruikt en geadviseerd door professionals. De ideale crème voor ruwe werkhanden.

Extreem droge voeten of branderige voeten?

Met de natuurlijke voetcrème van La Reine krijg je weer mooie, frisse en verzorgde voeten. Met de krachtige werking en flower power van propolis, honing, bijenwas en sheabutter. Bij vermoeide, branderige voeten na een dag staan, wandelen, shoppen of sporten en bij zweetvoetengeur. Verzachtend bij blaar-vorming, eelt en kloofjes en speciaal geschikt voor mensen met extreem droge voeten.

La Reine Propoliscrème

Deze natuurlijke crème ontleent haar krachtige werking aan propolis (10%), honing, zuivere bijenwas en sheabutter. In de Griekse oudheid geloofde men al in de geneeskrachtige en bacterie- en schimmeldodende werking van propolis en werd het als antibioticum gebruikt. Honing verzacht een droge en gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Bijenwas beschermt de huid tegen uitdroging en weersinvloeden. Sheabutter voedt de huid, houdt de huid soepel en geeft een bijzonder comfortabel gevoel. Met vitamine A en E en de frisse kruidige geur van propolis. Natuurlijke huidverzorging zonder parabenen, zonder siliconen, zonder kleurstoffen, zonder minerale oliën.

Propolis is sinds de oudheid bekend als een eerste hulp middel bij kleine beschadigingen en uiteenlopende kwaaltjes en huidproblemen. In de tuin gewerkt? Gekrabd door de poes? Kriebel tussen de tenen? Deze propoliscrème heeft zoveel toepassingen dat het een basisproduct is voor ieder huishouden.

WoPeeH

Ben je niet bang om iets nieuws te proberen? Gebruik dan de WoPeeH Pocket: bij een onhygiënisch toilet bv. bij festivals of evenementen. Maar denk eraan… ook een Dame doet de bril omhoog!!

Bij wandel-, fiets-, zeil- of andere outdoor vakanties als er geen wc in de buurt is tegen een boom. Als je beroepsmatig langdurig onderweg bent en niet zeker bent van aanwezigheid van hygiënisch sanitair.

Let op: je kunt de pin of de groef beschadigen als je te veel kracht gebruikt bij het openen.

Om je WoPeeH te openen:

Trek de dop eraf.

1.trek,

2.draai en

3.trek aan de voorkant tot deze volledig is uitgeschoven.

Hoever moet je broek zakken om te kunnen plassen?
Om te kunnen plassen met een WoPeeH moet je de bovenkant van je broek en je gulp openmaken zodat je je broek aan de voorkant wat naar beneden kunt duwen. Er moet zoveel ruimte in je broek zijn dat je een pijpje van je slip opzij kunt schuiven en je met enkele vingers onder de WoPeeH het plastuitje tegen je lichaam aan kunt duwen. De uitgang moet dan een beetje naar beneden wijzen.

Je kunt het uitproberen door een recht voorwerp, bv een tandenborstel o.i.d. op die manier tegen je aan te duwen. De punt moet een klein beetje naar beneden wijzen.

Je zult merken dat je broek tegen je hand met het voorwerp aanduwt. Daarom moet je voor flexibele plastuitjes altijd veel meer ruimte in je broek maken anders buig je ze dubbel.