WandelWol; ook goed toe te passen bij spalkjes!

Het magazine Veine (spreek uit als: Vènne) is een magazine voor ouders met een gehandicapt kind. Uitgangspunt van Veine is informeren en hun lezers laten weten wat er speelt op het vlak van medische ontwikkelingen en hulpmiddelen etctera. Via een Veine-lezeres werden de Dames van WandelWol getipt dat dit magazine een prachtige advertentie had staan over het gebruik van WandelWol antidruk-wol bij spalkjes!

Inmiddels hebben de Dames van WandelWol al een heel repertoire aan toepassingen van WandelWol bedacht en toegezonden gekregen, maar het drukvrij leggen bij schuurplekken door het gebruik van spalkjes hadden wij nog niet onder ogen gekregen. Wat goed te weten dat de Dames van WandelWol ook deze groep kunnen voorthelpen.

Wikkel een wollige pluk wandelWol rondom de plekken waar de spalk schuurt. En de pijnlijke plekken verzachten door de antidruk-wol. Let er wel op dat de gebruiker wel tegen wolvet kan. Anders geen nood; WandelWol Alpaca is er voor de (kinder)huid die niet tegen wolvet/lanoline kan.

Meer informatie: www.veine.nl en www.wandelwol.nlDeel deze blog

Reacties

Geef een reactie