Waarom schoenen sneller inlopen met WandelWol dan met sokken

2020 – December: Nieuwe schoenen zijn vaak een crime. Het past net wel of net niet. Wat opvalt op Social Media is dat het dragen van nieuwe Dr. Martens een kwelling schijnt te zijn voor de voeten. Maar ook andere hoge schoenen veroorzaken in het begin problemen. Klaagpunten; uitstekende lichaamsdelen zoals de hiel, grote teen, teengewrichten ende enkels aan de buitenkant van je been zijn meestal het meest belast en kan je dan ook het beste preventief verzorgen.

Veel tips worden daarbij genoemd:

 • extra sokken aantrekken
 • de tijd nemen om in te lopen
 • krantenproppen in de schoenen stoppen
 • liever te groot dan te klein aanschaffen
 • extra zooltjes er inleggen
 • de schoenmaker vragen om ze op te rekken
 • blarenpleisters gebruiken

maar als Dame van de WandelWol, mis ik onze: WandelWol antidruk-wol in het rijtje.

#drmartens #model1460 #zerevoeten #inlopen #wandelwol #drukvrij #pijnvrij

#nietforceren
Waarom krijgen deze voeten last van blaren? Allereerst is het materiaal van het bovenwerk van de stoere boot gemaakt van zeer stug en duurzaam leer met dikke zool en door de hoge schacht schuurt het rondom de enkels.

                                        Matchen doen onze voeten vaak dan niet met de pasvorm van de schoen

Dus ja .. echt matchen doen onze voeten vaak dan niet met de pasvorm van de schoen, en is de kans groot op wrijving in de schoen. De beste tip is om de schoen rustig in te lopen. Niet forceren. En preventief inpakken met WandelWol antidruk-wol. De truc zit in de werking van de antidruk-wol. Het materiaal is zo verfijnd dat het zich aanpast aan de omgeving zonder extra druk te geven. Extra sokken aantrekken heeft niet zoveel zin… neemt alleen maar meer ruimte in.

 

#uitlaatschoenen
Uiteindelijk heb ik de schoenen van mijn dochter overgenomen. Na de zoveelste poging om ze in te lopen. Helaas voor haar is het niet gelukt. Flinke blaren tot gevolg. En omdat ze verder stonden te versloffen onder de trap, leek het mij een goed plan om ze dan maar als uitlaat-schoenen te gebruiken samen met de hond. Pijnlijke voeten waren het gevolg. WandelWol bestond toen nog niet. Dus de schoenen op Marktplaats maar geruild tegen een paar Nikes.

#signaleren
Hoe kom je erachter dat je voeten moeten wennen aan de schoen? Allereerst door dus rustig in te lopen en niet te wachten op pijnklachten, maar op het juiste moment de allereerste signalen op te pakken. Dan schoen en sok uit, klachten inpakken met WandelWol® antidruk-wol en weer verder.

                                             Tja, …dan rijst de vraag: waarom zou je ons product willen gebruiken..?

#omdathetwerkt
Daarom! Omdat het werkt! Omdat velen je al voor zijn. Dat hebben De Dames van WandelWol® gezien tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2018. Toen we getipt werden om naar de Wedren te komen, want de WandelWol® was op. Huh? Op? Hoe dan!? Voor zover wij wisten was daar ons product niet te koop. Grappig detail: het was niet op. Het was alleen niet bekend bij deze pop-up drogist. Maar omdat ze ons product niet kenden en wel veel vraag ernaar hadden, was het antwoord makkelijk: OP!

 

wandelwol, blaren, zere voeten, pijn, teen, tenen,

#bloedzweetenwandelwol
Het jaar daarop stonden de Dames van WandelWol® in vol ornaat op de stand van de pop-up drogist: op de Wedren met als doel de vele lopers kennis te laten maken met onze antidruk-wol. Wij waren er alleen niet van bewust dat het al populair was onder de Nijmeegse Wandelaar.

Het W-Woord had zich inmiddels vooruitgesneld via al die duizenden wandelaars! Bloed, Zweet & WandelWol®! Het werd inmiddels ‘WonderWol’ genoemd.

 

wandelwol, blaren, zere voeten, pijn, teen, tenen,

#martelen
Om weer terug te komen op de mooie boot van Dr. Martens die zich moeilijk laat inlopen. Probeer eens WandelWol® antidruk-wol. Het vormt zich naar de voet en de omgeving van de schoen. Het biedt ruimte voor beweging zonder last te krijgen van druk en wrijving. Je voeten zullen je dankbaar zijn en jij blij met je mooie booties! Vele Vierdaagse wandelaars lopen hun voeten niet langer stuk, dus waarom zou jij dan nog langer martelen…

#nieuwsgieriggeworden

Dat je meer wil weten van dit magische natuurlijk wondermiddel is logisch. Via onze WandelWolVerkooppunten kun je je nog beter later informeren of beter zelfs; geef je voeten eens een voetbehandeling! Zie hieronder voor verkooppunten bij jou in de buurt of bezoek onze webshop!

Met vriendelijke groet,

Nanda van Spijker

WandelWol

    

   December 2020

   #wandelwol #drmartens #nike#blaren #voeten #zerevoeten #pijn #proberen #klompen #blarenpleisters #inlopen #schoenen #pijnlijkehak #hak #pijnlijkehiel #ontstoken #zeer #radeloos #martelen #boot #booties #model1460 #dokter #pedicure #medischpedicure #sokken #dubbel #likdoorn #lastvan #sexy #wol#schaap #weide #schapenvacht #lekkerzacht #hiel #groteteen #teengewrichten #enkels #buitenkant #been

   Deel deze blog

   Reacties

   Geef een reactie