Lammetjesdag 2017 was niet alleen de start voor het nieuwe schapenseizoen, ook voor de Dames van de WandelWol en Landschap Overijssel was het een mooie aftrap van een nieuwe groene vriendschap!

WandelWol is het bedrijf van Nanda en Karin. WandelWol anti-drukwol kan worden gebruikt bij blaren, drukplekken en andere voet-ongemakken tijdens wandelen, sporten of gewoon in het dagelijks gebruik. Het is een melange van diverse soorten schapenwol, waartoe het Veluws heideschaap helaas niet behoort. De gehele verwerking van ruwe wol tot het product WandelWol antidruk-wol vindt plaats in Nederland, volgens het speciale biologische “WandelWol-receptuur”. De Dames van de WandelWol zijn terecht bijzonder trots op dit Hollandse biologische product! Met de aanschaf van een zakje WandelWol steunt u ook nog eens Landschap Overijssel: per verkocht zakje ontvangt Landschap Overijssel een bijdrage.

“Wij hebben veel affiniteit met de natuur en Overijssel. En door ons voetzorg-product WandelWol antidruk-wol ontstond er al snel een klik met Anita Wichers, herder van de schaapskudde van Landschap Overijssel. De stap om Vriend(innen) te worden van Landschap Overijssel was dan ook niet groot. Onze bijdrage aan de vriendschap met de stichting maakt dat WandelWol antidruk-wol dichtbij de natuur blijft en wij met recht trots op Overijssel mogen zijn.”

De Dames van de WandelWol, Karin en Nanda

WandelWol wandelaars

Groene winkels

WandelWol is te koop bij de onderstaande groene winkels van Landschap Overijssel

Bezoekerscentrum De Wheem Balkbrug

Bezoekerscentrum Dal van Mosbeek Malden

Bezoekerscentrum Koetshuis hof Espelo Enschede

WandelWol wandelaars

Word lid van Landschap Overijssel

Er zijn verschillende manieren om Landschap Overijssel te steunen.
Kijk op de website en kies voor de vorm die het beste bij jou past.

Klik hier en help mee!

WandelWol wandelaars

Wandelen op de Lemelerberg

Meer weten over de Lemelerberg klik dan hier.