WandelOlie huidolie

Deze huidolie – een product van de Dames van WandelWol – wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke oliën, zonder chemische, parabenen of synthetische toevoegingen. Als basis is gekozen voor olijfolie met een zestal essentiële oliën met als mooie eigenschap dat deze een verzorgde, desinfecterende, rustgevende en ook verkwikkende werking hebben. Hieruit voortvloeiend zijn twee mooie huidoliën ontstaan met ieder hun specifieke eigenschap.

Voor wie

WandelOlie huidoliën zijn geschikt voor iedereen, voor elk huidtype en voor iedere dag. De beide WandelOliën zijn goed naast elkaar te gebruiken, afhankelijk waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Toe aan een oppepper, dan doet de Akkermint zijn werk. Meer behoefte aan weldaad, dan is het tijd voor Wandelolie Verwarmende geur.

Wat je ook kiest De Dames van de WandelWol zijn er van overtuigd dat WandelOlie je leven verrijkt en je voeten die zorg geven die ze verdienen. Iedere dag (tweemaal daags mag ook 😉 !

WandelOlie verkoelend met Akkermint

WandelOlie Akkermint

Aan de Verkoelende WandelOlie is de essentiële olie Akkermint toegevoegd. Zoals het symbool en de naam al doet vermoeden betreft het een licht koelende olie. Perfect voor na het sporten of na een dag lopen wanneer uw voeten en onderbenen warm en branderig aanvoelen. Na de WandelOlie te hebben in gemasseerd heeft het een verkwikkende werking en zorgt de frisse mint-geur voor een energiek gevoel.

WandelOlie Kaneel

De Verwarmende WandelOlie is verrijkt met Kaneel. Zowel de geur, als het effect na het in masseren zorgen voor een heerlijk behaaglijk en relaxed gevoel. Behoud het pedicure-gevoel door de voeten iedere dag in te smeren met deze WandelOlie.

Ingrediënten

Deze huidolie is niet voor inwendig gebruik toepasbaar, niet op open wonden of bij allergische reacties te gebruiken bij één van de volgende ingrediënten; WandelOlie Verkoelend: Akkermint-, Tea tree-, Mandarijn-, Sinaasappel-, Citroen-, Macadamia-, Amandel- en Olijfolie.

De Verwarmende WandelOlie Kaneel bevat; Kaneel-, Mandarijn-, Citroen-, Sinaasappel-, Macadamia-, Amandel-, en Olijfolie.

Loop na het insmeren van de voeten niet op gladde ondergrond ivm uitglijden. Bevat 150ml inhoud per flesje. Verkoopprijs per stuk a € 18,95.

WandelOlie Verwarmend Kaneel

Gebruiksaanwijzing

WandelOlie is een huidolie welke zeer geschikt is voor de huid van de voet en het hele lichaam. Het kan op elk moment van de dag naar behoefte kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de ochtend of ’s avonds na het douchen, maar ook na het sporten of heerlijk tijdens een (voet-)massage om te relaxen.

• Spray een dun laagje WandelOlie op de huid en masseer het in. Met name de nagelriemen, de nagelplaat, tussen de tenen en verder de gehele voet en de onderbenen. In verband met teatree-olie is het beter om dit niet op het gezicht toe te passen.

• Na het aanbrengen van de WandelOlie voelt de huid ontspannen, soepel en zacht aan. De huidolie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan. De geur van WandelOlie is zacht en zeer aangenaam.

• Door de WandelOlie goed in de huid te masseren stimuleert het de bloedsomloop. Een goede bloedsomloop zorgt voor een goede weerstand van de huid. Wees daarom ook voorzichtig met zeep, deze tast de Ph-waarde aan en ondermijnt daarmee de verdedigingslinie van de huid.

• WandelOlie heeft bij dagelijks gebruik een positieve invloed op diverse soorten huidirritatie. Door het te gebruiken tijdens de dagelijkse verzorging kunnen de huidklachten verminderen en zelfs verdwijnen of zet het preventief in om deze te voorkomen.

• Door zijn subtiele spray-dop is WandelOlie zuinig in gebruik. Slechts 16 cent per pufje! Drie maanden bij dagelijks gebruik van het insmeren van de voeten.

• WandelOlie is een mooie aanvulling op WandelWol antidruk-wol. WandelWol antidruk-wol bevat lanoline (wolvet). Om de voeten – na het verwijderen van de WandelWol antidruk-wol – toch de verzorgende werking van de lanoline te laten behouden kan daarvoor in de plaats WandelOlie worden gebruikt.

• Naast het herstellende en verzorgende vermogen van lanoline zorgt de Verkoelende WandelOlie voor verlichting bij branderige voeten en is de Verwarmende WandelOlie de oplossing bij koude voeten.

“Pijnloos verder met je alledaagse bezigheden”