WandelWol Ervaringen

Hardlopen

Maart 2018 - Martine

"Ik heb inmiddels met de wandelwol hardgelopen en ik ben helemaal verkocht. Zonder hulpmiddelen loop ik na 4km al mijn voeten kapot, met sporttape red ik 10km, en afgelopen vrijdag heb ik lachend 12km gelopen met de wol. 

Ook mijn schoonmoeder met diabetes is direct helemaal fan. Ze wikkelt de wol rond haar tenen en durft eindelijk weer haar tenen te ontspannen bij het lopen waardoor de kramp in haar kuiten afneemt. "


September 2017 - Mark de Jonge

"Dankzij het advies van Pedicure Praktijk heb ik Wandelwol antidruk-wol leren kennen! Waar ik vorig jaar bij de Dam-tot-Dam wandeltocht nog last had van pijnlijke voeten en blaren en de weg terug naar de pendelbussen mij veel te lang viel. DIt jaar heb ik Wandelwol gebruikt. Ik had meer snelheid en heb het langer volgehouden. Felicia van Pedicure Praktijk PrimaVoet hartelijk dank voor je goede advies."


November 2016 - Corina V.

Zondag 6 november heb ik de halve marathon op Terschelling gelopen. Beter bekend als de Berenloop.

Aangezien ik altijd op lange afstanden last heb van mijn tenen (mortonse neuralgie) heb ik ze helemaal

ingezwachteld met WandelWol. Meestal begint het halverwege de afstand al wat te irriteren, maar nu helemaal

niet. Ik kon me volledig op het lopen en het schitterende uitzicht richten! Dankjewel WandelWol. Het zit vanaf

nu standaard in m'n sporttas!
Noot van de Dames van de WandelWol: "mortonse neuralgie" is helaas chronisch, maar door WandelWol in te zetten voor een wedstrijd als antidruk-techniek is het een prima tijdelijke oplossing.

 

Juli 2016 • Marjan M.

"Gisteren met hardlopen en vandaag met wandelen WandelWol gebruikt en ...... totaal geen last!! Super zelfs, want na 1 km kreeg ik last bij de hak ( en ik had de WandelWol meegenomen) stukje in de sok gedaan en niets gevoeld! Dus een tevreden klant. Morgen weer hardlopen mét WandelWol!"

 

Juni 2016 • Alien B.

"Super product, ik heb het nu een aantal keren gebruikt tijdens het hardlopen en ik ervaar geen pijnklachten meer."Wil je ook je WandelWol ervaring delen, mail je ervaring en/of tips dan naar info@wandelwol.nl.