Op deze pagina vind je recensies die klanten ons hebben gegeven. Bijna dagelijks ontvangen wij (product)reviews van klanten, vrijwel altijd positief. Indien een klant niet tevreden is handelen wij dit netjes af en zorgen wij ervoor dat het probleem zich in de toekomst niet nog een keer voordoet.

Heb jij ook een leuke of positieve ervaring met WandelWol, schrijf dan een Google review! Door het schrijven van een review op Google help je niet alleen ons, maar ook toekomstige klanten van WandelWol.

Reviews van klanten

Heleen Hoppesteyn
Wandelwol heeft mijn wandelvakantie gered. Met Pasen ging ik voor het eerst een meerdaagse wandeltocht lopen. Op de eerste dag liep ik blaren op. Eentje daarvan bedekte ik met Compeed. Dat heb ik geweten! Oef, wat een brand ontstond er op die plek. De andere voet behandelde ik met wandelwol. Wat een verschil! Ik kon de tocht, weliswaar met pijn en ongemak, uitlopen dankzij de wandelwol. Eenmaal terug heb ik nog wekenlang wandelwol gebruikt, omdat een van mijn grote tenen ernstige kwetsuren had opgelopen.

Sinds ik het zelf gebruik, raad ik het al mijn klanten bij Bever waar ik werkzaam ben aan. Binnenkort ga ik zelf weer wandelen, deze keer de Hadrian’s Wall in Engeland. En jullie begrijpen dat er absoluut wandelwol meegaat in de rugzak, want wandelwol is in een woord fantastisch!

Voetpraktijk Brigitte Heeren
Vanochtend werd ik gebeld met de vraag of ik WandelWol op voorraad had. Meneer had de site van Wandelwol.nl geraadpleegd en gekeken waar het dichtbijgelegen verkooppunt was. Meneer kwam die middag langs. Hij vertelde dat hij twee keer de pelgrimstocht naar Santiago de compostella had gelopen. Onderweg ergens in Portugal raakte hij in gesprek met een Nederlandse medewandelaar en die liet kennis maken WandelWol en gaf hem een pluk om onderweg te proberen. Hij was meteen verkocht.

Nu is hij weer van plan een lange wandeltocht te gaan maken nu noodgedwongen het Pieterpad in Nederland ivm Corona. Klopte hij dus bij mij aan na mij te hebben gevonden via jullie site. Ik wilde dit verhaal graag met jullie delen.

Karin van Altenborg
Ik gebruik WandelWol elke keer als wij een wandeling maken (12 km of meer). Ter voorkoming van een blaar op beide kleine teentjes. Het is echt geweldig spul! Het loopt zoveel lekkerder als je weet dat je geen blaar oploopt. In september 2022 reis ik af naar Zuid-Frankrijk om te beginnen aan de Camino Frances. In mijn rugzak gaat echt wel een voorraadje Wandelwol mee!

Marjolein Schole
Vorige week ging ik met een vriendin op wandelvakantie. Helaas kreeg zij de eerste dag al blaren bij haar hiel. Gelukkig had ik wandelwol mee en dankzij deze wol kon ze verder lopen. De volgende dag kreeg ze ook nog blaren bij haar tenen. Ze omwikkelde deze ook met de wandelwol en gelukkig hielp het. Ze liep weliswaar nog wel met wat pijn, maar de wandelwol redde onze wandelweek!

Remco Iwema
Remco Iwema kwam tijdens zijn wintersportvakantie erachter dat WandelWol echt ideaal is: “Tijdens het aantrekken van mijn rechter skischoen had ik nog niets in de gaten, maar gaandeweg de dag voelde het steeds minder goed onder mijn enkel aan de binnenkant voet.” Bij het uittrekken van de schoenen bleek dat Remco op zijn rechtervoet schuin onder de enkel een inmiddels open blaar had zitten.

“Ik heb de blaar behandeld met antibacteriële zalf en er ‘s morgens een superdun Leukomed T-filmpje op geplakt. Vervolgens een beste pluk WandelWol over een redelijk groot oppervlak verspreid. Sok erover en in de skischoen.” Tijdens het skiën voelde hij de blaar wel, maar het was zeker door de drukverdeling van de WandelWol goed te doen. Natuurlijk was hij wel nieuwsgierig naar de schade aan het eind van de dag.

“Bij het uitdoen van de schoen kon ik al voelen en zien dat de WandelWol keurig op zijn plek was blijven zitten. En bij het uitdoen van de sok bleek mijn blaar niet groter of heftiger te zijn geworden. Zo heb ik 10 dagen geskied met 10 gram WandelWol verbruik! En mijn blaar onder controle. Een week na thuiskomst is mijn blaar al hersteld. Dit zeker mede door de geweldige eigenschappen van WandelWol. Voor mij een superpositieve kennismaking met WandelWol!

Frank van Caer
WandelWol gebruik ik al 3 jaar en het helpt echt tegen wintertenen. Ik gebruik het vanaf buiten 2 a 3 graden is. Gewoon rond de tenen doen en sokken aan, blijft de hele dag perfect zitten!

Bregje Sloot (NK hardloopster)
Door WandelWol kon ik weer pijnvrij lopen en herstelde de blaar onder mijn voet. De antidruk-wol blijft goed op de plaats zitten en is erg gemakkelijk in gebruik. Op de filmpjes van WandelWol kan je goed zien hoe je de antidruk-wol aan kunt brengen. Ik heb dus goede ervaringen met de WandelWol antidruk-wol en raad het zeker aan om WandelWol te proberen wanneer je last van blaren of pijnlijke plekken hebt!

Ignace
Al vele wandeltochten gedaan met mijn wandelschoenen zonder problemen. Tijdens mijn wandeltocht van vandaag, van Lokeren naar Waasmunster, kreeg ik na ongeveer 9km pijn aan mijn rechterhiel. Even gestopt en gekeken wat het probleem was. Bij het uitdoen van mijn schoen zag ik dat mijn kous doorgeschift was en dat ik een wonde gekregen had aan mijn hiel. Dan maar een prop wandelwol op die plek in mijn kous gestoken, we hebben altijd een zakje wandelwol mee op onze tochten. Vanaf dat ik dit gedaan had en mijn eerste stappen terug zette voelde ik niets van pijn meer. Uiteindelijk heb ik mijn tocht met een totaal van 19km verder kunnen uitstappen zonder enige pijn nog aan mijn rechterhiel. Mijn eerste eigen ervaring met wandelwol is een positieve ervaring.

Corien
Snelle reactie, snelle levering, goede kwaliteit!

Shirley
Ik heb wandelwol leren kennen via mijn podologe. De orthese tussen mijn dikke teen en de daarnaast liggende teen die zij voor mij gemaakt had, was té ongemakkelijk in de praktijk. Daarop attendeerde ze mij op WandelWol antidruk-wol waarvan ik nog nooit gehoord had. Tijdens mijn 800+ kilometer voettocht naar Santiago de Compostela in september 2021 heb ik geen enkel probleem gehad aan mijn voeten. Als het ook maar even ging “branden” door wrijving deed ik meteen een pluk wol op die plek. Tijdens mijn tocht heb ik zo’n 75% van mijn voorraad uitgedeeld aan mijn mede-pelgrims! Enkelen ben ik nog wel tegengekomen en ze waren zeer dankbaar. Inmiddels heb ik binnen mijn wandelgroep al velen de tip: Gebruik WandelWol! doorgegeven. Succes verder met dit fijne product.

Lummieke
Ik heb WandelWol leren kennen tijdens een 6-daagse wandeltocht. Na een paar dagen ontstaan er toch pijnlijke plekken. Ik deed er dan vaak tape op, maar nu kreeg ik het advies en de kans om WandelWol te gebruiken. En dat bleek een hele goede oplossing! Geen gedoe met tape, geen pijn en daardoor weer lekker wandelen!

Jeanetta
Tijdens één van de gezamenlijke trainingen voor de Camino naar Santiago met de Bas van de Goor Foundation sprak ik Wanda aan over irritatie aan mijn rechter kleine teen. Regelmatig had ik tijdens mijn wandelingen last van irritatie en (kleine) blaren. Wanda gaf mij de tip om WandelWol te gebruiken. Een reepje wol om je teen wikkelen, dat zou helpen tegen irritatie en blaren. Ik kreeg van haar een zakje om het uit te proberen.
De volgende training heb ik een pluk om mijn kleine teen gewikkeld, zodat het niet kon gaan schuiven in mijn sok, en ben aan mijn wandeltocht begonnen. Het werkte perfect. Geen irritatie, geen blaren meer. Tijdens de Camino in Spanje heb ik ook WandelWol gebruikt. Voor dezelfde kleine teen, maar ook als stootkussentje voor mijn grote teen. We hebben in Spanje veel hoogtemeters gelopen en vooral met afdalingen stootten mijn grote tenen af en toe tegen mijn schoenen aan. Om blessures aan mijn tenen te voorkomen gebruikte ik wandelwol. Het is even uitproberen hoe je de wandelwol het beste kunt gebruiken, zodat het goed op zijn plek blijft zitten. Maar als het eenmaal goed zit, werkt het super.

Michelle
Tijdens de training voor de Camino kreeg ik pijn in mijn voet net boven de kleine teen. Nieuwe zooltjes hadden geen effect, de pijn bleef aanwezig. Ik vertelde dit tegen mijn pedicure en zij gaf een pluk WandelWol mee. Probeer dit eens. Ik heb ruim 120 kilometer gewandeld zonder klachten. Probeer het, bij mij heeft het super geholpen.

Wanda Wandelt
WandelWol zit namelijk standaard in mijn tas, ondanks dat ik niet vaak last heb van blaren. Maar het is echt een lifesaver wanneer er toch irritatieplekken ontstaan op mijn voeten. Afgelopen zomer nog, toen ik op nieuwe wandelschoenen aan mijn wandelvakantie begon en er al heel snel een irritatieplek ontstond op de rand van de binnenzool. Zonder WandelWol had ik met veel minder plezier en meer pijn moeten doorwandelen.

Lutgarde Weckx
Last van wintertenen, dan gebruik ik wandelwol en binnen een paar dagen is het probleem opgelost.
 
Marian Gonlag 
Mijn 20-jarige dochter heeft gedurende de hele winterperiode last van wintertenen. Steeds als het opspeelt doet ze er wandelwol om. En dat verzacht direct, en binnen een paar dagen is het dan over.
 
M. ter Bekke
Werkt geweldig!
 
M. Koers
Ik gebruik het ook voor mijn winterteen.. scheelt echt enorm.
 
A. Lau
Perfect spul wat een uitvinding!
 
Lissy Buys Voetcare
Mijn man heeft ook goede resultaten!
 
M. Gonlag
Mijn 20-jarige dochter heeft gedurende de hele winterperiode last van wintertenen. Steeds als het opspeelt doet ze er wandelwol om. En dat verzacht direct, en binnen een paar dagen is het dan over.
 
L. Weckx
Last van wintertenen, dan gebruik ik wandelwol en binnen een paar dagen is het probleem opgelost.
 
J. Oosting
Wel eerst likdoorn weg laten halen, daarna preventief wandelwol gebruiken, top product! Gebruik het zelf ook voor likdoorn tussen de tenen!
 
E. Wijkhuijs
Ik liep in mijn wandelschoenen na 5km altijd mijn hielen open. Nu met wandelwol loop ik zonder problemen 20 km.
 
F. van Caer
Wandelwol is echt een top product, help er soms collega’s mee als ze nieuwe veiligheidsschoen aan hebben.
 
I. van der Meer
Ik heb renaud (reuma aandoening red.) in mijn handen en voeten. Afgelopen zaterdag met 2 paar sokken in mijn schaatsen had ik verkrampte tenen en kon ze niet bewegen na het schaatsen. Zondag heb ik weer geschaatst en heb ik wandelwol rondom mijn tenen gedaan en had ik geen last. Ik ben er ook erg blij mee dat er een oplossing is voor mijn koude tenen.
 
Femmie Prikken Pedicure
Een cliënte van mij heeft een onderbeenprothese en gebruikt de wol om irritatie te voorkomen aan haar stomp. Aanvankelijk had ik het geadviseerd voor haar gevoelige grote teen (vaatlijden) en toen kwam ze er zelf achter dat het de wrijving van de prothese tegengaat.
 

Jeanette Oosting Pedicure
Ik ben pedicure en verkoop ook wandelwol. Onlangs had ik zelf last, doordat ik nu veel wandel, van een beginnende hielspoor.
Flinke dot wandelwol op de pijnplek gedurende drie weken , daarna geen klachten meer.

Ingrid C.
Toen ik van WandelWol hoorde en mij dit aangeraden werd, ben ik dit direct gaan uittesten. Ik heb veel last van eeltpitten en WandelWol antidruk-wol was voor mij een verademing. Nu bestel ik regelmatig. Dus een echte aanrader voor iedereen met lastige voeten.  Dank voor het aanraden. Fijn dat Het Pedikuurtje mij WandelWol heeft geadviseerd en uitgelegd.

Het Pedikuurtje
Als pedicure gebruik ik het voor mijn pijnlijke eeltplekken.

C. Demanet
Mijn moeder is ook heel tevreden. Ze gebruikt dit bij haar ‘eksteroog’.

B. van Gelder
Het helpt goed. Ik ben het ook gaan halen om blaren in nieuwe schoenen te voorkomen. Nu zijn ze ingelopen, eindelijk! Goed hulpmiddel!

H. Juchtmans
Helemaal waar! WandelWol is super!

S. Meyssen
Dat is inderdaad iets geweldig!

Linda Grooters Withaar
Ik kan niet zonder…

Robin Petrona-van Bavel
Al vele malen gebruik gemaakt van de wandelwol. Om te hiken in de bergen en daardoor geen blaren gelopen en geen kapotte tenen door het dalen naar beneden. En om mijn Dr Martens in te lopen. Iedereen loopt blaren maar door dit geweldige product heb ik geen blaren gehad. In januari wou ik het gaan uitproberen in mijn skischoenen maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken door COVID-19. Maar ik weet zeker dat dit ook een succes zou zijn!”

Linda van Doorn
Het is een geweldig product en al vele mensen pijnloze voeten bezorgd. Ik heb het zelfs bij mij huisarts geïntroduceerd.

Sylvia Damen- van Dijk
Wandelwol heeft mijn dag gered. Door de chemokuren hadden mijn voeten blaren en een blauwe kleur. Mijn beste vriendin ging trouwen, ik was hiervan getuige. In de avond heb ik zelfs kunnen dansen dankzij het gebruik van wandelwol. Hun kinderen die in de horeca werken zijn het daarna gaan gebruik. Dankjewel voor dit wondermiddel.

Chantal Timmers
Super fijn is wandelwol. Echt een aanrader als je veel gaat wandelen. Zoals bv het Pieterpad. Met wandelwol kun je zelfs door wandelen als je onderweg blaren hebt gekregen. Inderdaad ideaal spul wandelwol. . Hecht mooi aan je sok. Waardoor het perfect blijft zitten. Zo kun je heerlijk door wandelen ondanks bv een blaar.

Pedicure Maaike
Ik hoor van veel collega’s om mij heen die wandelwol gebruiken. Ik zelf ken het product nog niet. Ik zou graag het verrassingspakket willen winnen zodat ik ook zelf het product kan gaan ontdekken. En tevens om het te gaan verkopen in mijn praktijk want ik denk dat ik veel mensen blij kan maken met dit product.

Mariske van der Wall
Fantastisch product, de Wandelwol weer ingezet als vervanging van een slecht passende orthese bij een klant in het verzorgingshuis, de zorg instructies gegeven met foto’s en hopelijk heeft mw nu minder pijnlijke voeten.

Elleniskes
Ik heb het nog niet zo lang ontdekt, jullie wandelwol. Ik heb wintertenen en ook altijd last van drukplekken op beide kleine teentjes. Zeer pijnlijk met wandelen. Door gebruik van de wandelwol heb ik al minder last van koude, pijnlijke tenen. Ik heb mijn zwager er ook blij mee kunnen maken die onder de bal van zijn voet veel pijn heeft. Dus raad ik het iedereen van harte Wandelwol aan.

A. Noniem
Ik kreeg de tip van een ervaringsdeskundige (vanwege aangepast schoeisel) de wandelwol te gebruiken tussen de bilnaad vanwege ongemak rondom het anaalgebied. Dun plukje voorkomt huid op huid contact bij wandelen. Het werkt. Ik wil dit toch even met u delen.

J. Nortier
In de bergschoenen werkte het in ieder geval perfect tegen blaren!

Peter van Caulil
Na twee dagen extra lange etappes lopen, omdat er een aantal pelgrim herbergen gesloten waren ivm Covid heb ik toch weer wat last van mijn kleine teentje. Gelukkig heb ik op advies van Elvira van Praktijk Plantair WandelWol meegenomen. Een plukje om de teen in de sok en ik kan er weer tegenaan.

Lien uit Moorsele
Dag dames, toch eventjes laten weten dat ik net 72 km heb afgelegd met de hulp van wandelwol. Aangekomen op de slaapplaats en een dansje kon er nog bij! Geen pijnlijke voeten, geen kneuzingen en geen blaren !!! Als gespecialiseerde voetverzorgster verkocht ik de ‘wandelwol’ maar na ze nu zelf te hebben gebruikt … nog veel meer lof ” Groetjes Voetpraktijk Lien uit Moorsele

Brigitte Heeren
Vandaag met veel plezier het wandelhout weer gebruikt. Daardoor minder gezwollen vingers tijdens de wandeling.

J. Van den Elsen-Jonkers
Pieterpad Wandelaars: “Verkrijgbaar bij de pedicure en online; helpt bij mij goed had een blaar onder mijn voet. Verlicht en geen pijn meer!

Maartje
Tijdens de Nijmeegse in 2019 heb ik een pluk WandelWol antidruk-wol gegeven aan een soldaat die last had van een blaar. En vertelt hoe geweldig dit spul is. Helaas niet weer gesproken want hij moest een andere kant op. Andere wandelaars die ik geholpen heb, heb ik helaas ook niet weer gezien. Dus wel aangegeven hoe WandelWol antidruk-wol te gebruiken is, maar of ze er iets meegedaan hebben weet ik niet. Ik leg het wel heel graag uit. Nogmaals; geweldig spul!

A. Naafs
Ik gebruik WandelWol antidruk-wol bij langere hardlooptochten.. Bevalt zeer goed.

S. Scheerders
Heerlijk spul !!

M. Bakker
Blijft mirakels spul, gebruik het al 4 jaar… gewoon fantastisch!

C. Krabben
Ik gebruik het ook al jaren. Echt top!

B. Emmers
Ik gebruik het sinds kort. Kan het niet meer missen. Top Spul!

M. Verschuur
Het is fantastisch! op vakantie een WandelWol-Pedicure gevonden en de WandelWol gehaald, voor het eerst sinds jaren geen blaren!!!!

Jacquot vanuit Spanje
Beste ‘Dames van WandelWol’, Voor het eerst van wandelwol gehoord tijdens de 4 daagse afgelopen jaar in het zuiden van Spanje. Had wat aankomende blaren en wat ‘pijntjes’ na de eerste dag en de EHBO dames hebben toen alles keurig verbonden en er nog wandelwol overheen gedaan en Ik heb de overige 3 dagen zonder pijn en blaren gelopen.
Nu al weer maanden in een lockdown in Spanje, maar lopen mag inmiddels weer. Kreeg weer wat ‘pijntjes’ en heb wandelwol besteld. Ondanks de afstand, had ik de wandelwol binnen een week in huis! Heel blij en het lopen is nu weer veel aangenamer! Een echte aanrader!!

Leonie
Hoi dames van de wandelwol, Wat ben ik toch blij met jullie producten! Ik gebruik dit al een poosje als pedicure zijnde en kan er veel cliënten blij mee maken. Mijn ervaring wil ik toch even met jullie delen: Door een aandoening aan mijn buik is het onmogelijk om sommige broeken en rokken te dragen die een stugge boord en knopen hebben. Totdat ik ook hiervoor wandelwol ben gaan gebruiken! Laagje op het ondergoed, daaroverheen een hemdje en ik kan elk gewenst kledingstuk weer aan, en de joggingbroeken aan de kant doen! Dankjulliewel!! Lieve groet, Leonie Homan.

MM
Ik gebruik het met wandelen. Dus ligt hier altijd in huis. Laatst had m’n dochter een blaar van haar klompjes en moest schoenen aan. Dan gaat er gewoon stuk wandelwol in de sok op de plek en klaar. Heerlijk spul.

Chantal
Onze zoon van 11 gebruikt het nu ook tijdens zijn 1e vierdaagse. Top spul en zijn voeten waren vandaag op de laatste dag tiptop!

Samantha
Ik heb er vrijdagavond gebruik van gemaakt, maar dat was super heerlijk! Volgend jaar ga ik het zeker gebruiken. Super bedankt!!

Katja
Top spul…dit jaar geen blaren onder mijn nagels.

Antoinette
Heb het gebruikt, vond het lastig om tussen de tenen te “wikkelen”. En ondanks dat toch een blaartje. Dus uiteindelijk toch weer over op de vette watten.

Sjoukje
Dit jaar voor het eerst “Alpaca” wandelwol gebruikt. Voor het eerst in 5 jaar geen blaren gelopen( 1 heel kleintje) . Dus ik zeg: TOP spul

Anja
Echt een uitkomst, voor het 2de jaar blaarvrij, ik ben fan en raad het iedereen aan!

Martha
Gewoon met wandelwol, vooral op de 3e dag gaf dit veel minder wrijving, dus hitte oftewel geen blaren. Goede duursport voeding en drinken & massages na iedere wandeldag. Gisteren al bijna weer hersteld en vandaag weer back in business.

Thea
4daagse gelopen voor de 14e x. Altijd blaren op mn tenen gehad. Maar de laatste 2x preventief al wandelwol tussen mn tenen gedaan. Sindsdien slechts 1 ieniemini blaartje gehad op een plek waar net geen wol zat. Zeer te tevreden over wandelwol. Ik loop de 4daagse echt niet meer zonder!

Hilde
De wandelwol heeft mij goed geholpen.

Franklin
De tenen bedekt met wandelwol, zitten vaak klem, geen blaren. Ben dus tevreden.

Monique
Top! Op de branderige plekken aangebracht. Pijnloze vierdaagse gelopen.

Erna
Had de eerste dag een zeer pijnlijke drukplek op mijn hak. Door wandelwol is dit (denk ik) geen blaar geworden. Later in laten tapen en de andere drie dagen daarover weer wandelwol gedaan en pijnloos uitgelopen!

Sandra
Gebruikt tijdens de Barchemse vierdaagse, nog steeds wel blaren, maar minder als andere jaren. Normaal heb ik ze ook onder de bal van de voet en daar heb ik ze deze keer niet gehad. Gebruik de wandelwol sinds vorig jaar altijd bij wandeltochten vanaf 10 kilometer.

Henny
Ik heb wandelwol gebruikt. Ben er zeer tevreden over. Maar ondanks dat, heb ik toch nog af en toe een blaar.

Marina
Dit jaar een nog dikkere dot wandelwol om mijn beide (tweede) tenen (waar ik eerst wat fixumull opplak) gedaan met de hoop nu eindelijk eens geen blaren te ontwikkelen en zo mijn nagels te verliezen en het lijkt gelukt! Ze waren al blauw geweest, dus zijn er nu wel af, maar de nieuwe nagels die eronder zitten lijken ongeschonden. Ook weinig pijn aan mijn tenen gehad nu. Heel fijn!
Een blije Vierdaagseloper.

Marcel
De afgelopen 2 dagen heb ik de 2 x30 van Amersfoort gelopen. De vorige keer had ik mijn voeten helemaal kapot gelopen met grote blaren. Op advies van mijn pedicure wandelwol gekocht. En deze keer, naast vermoeide voeten, totaal nergens last van qua blaren, en heel ontspannen kunnen lopen. Wat een geweldig product.

L. van Oven
WandelWol antidruk-wol, of dat wat is? Het is geweldig! Dit jaar gebruikt op de plekken waar druk ontstond, onderweg naar Santiago. Geen enkele blaar heeft zich verder ontwikkeld. Echt heel fijn om te gebruiken.

A. van Scheer
Mijn broer liet weten de vierdaagse te gaan lopen. Best bijzonder als je bedenkt dat wij Nijmegenaren zijn, maar de vierdaagse tot nu alleen aan de zijlijn meemaakte. Preventief gaf ik hem een zak wandelwol mee. Hij zei te hebben getraind, wat later minimaal bleek te zijn. Na de eerste dag lopen ;scheenbeen ontsteking.. Maar mijn broer (soms huilend) zette door. De vriend waarmee hij liep, helemaal kapot van de blaren, strompelde mee. Mijn broer en zijn maat hebben de vierdaagse uitgelopen 4×50 km. En mn broer, 0,00 blaren. Dank voor dit fantastische product! Ook namens mijn broer xx

C. van Dis
Hallo dames van Wandelwol. Ik heb in géén jaren zo fijn de 4-daagse van Nijmegen gelopen. Ik heb nu 8x de 4-daagse gelopen. Het eerste jaar heel veel blaren gehad. De volgende jaren de voeten ingetapet, 6 jaren. Maar ik kon moeilijk slapen omdat je met sokken moet slapen, anders gaat de tape los. En dan moet je altijd al warme voeten hebben. Dus ik was op zoek naar iets anders. Via,via, kwam ik bij Wandelwol terecht. Diverse trainingen al mee gelopen. Dus nu ook met de Nijmeegse 4-daagse. Geweldig spul. We zaten elke dag na het lopen op de Wedren. En mijn zakje Wandelwol is de hele groep door gegaan. Sommige lachten en geloofden niet dat, dat werkt. Maar vrijdags naar mijn voeten gekeken te hebben. Géén ene blaar. Waren ze toch verkocht. Ze moesten het adres van Wandelwol hebben. Dus ik heb ze toch overtuigd. Ik voelde op weg naar huis vrijdags de wind over mijn tenen. Dat kende ik niet in al die jaren. Géén wandeltocht of 4-daagse zonder wandelwol. Bedankt dames.

J. Christoffel
Normaal gesproken heb ik na de eerst 5 km lopen al blaren maar na het gebruik van wandelwol had ik na 39.9 km nog geen enkele blaar. Mijn pedicure heeft 6 weken mijn voeten verzorgd ivm diabetesvoeten heeft mij de wandelwol aanbevolen. Zij had helemaal gelijk. Het is een klein wondertje.

Marina Postuma Selles
Ik bescherm 2 tenen met wandelwol. Van deze tenen loop ik geregeld “de nagels af” en ze waren sowieso altijd gevoelig na m.n. een langere tocht. Die gevoeligheid is over, ik hoop in het vervolg ook mijn nagels te kunnen behouden.

Lotje Buijs:
Ik geef de wandelwol een dikke 10. Had altijd blaren. Met de WandelWol antidruk-wol de kustmarathon gelopen en niks geen blaren.

Maaike van Leeuwen
Wandelwol aangeschaft op aanrader van mijn pedicure Jannie. Afgelopen week voor mijn werk op pumps moeten lopen en ook daar is wandelwol super geschikt voor! Geen last van mijn voeten een verademing!

Agnes Schrijvers
Afgelopen zomer in Schotland the West Highland Way gelopen. Vrijwel geen blaren, zelfs een dag met natte voeten gelopen en geen blaren gekregen. Echt fantastisch!

Sandra Rikkoert
Geweldig Wandelwol heb geen koude voeten meer en….heerlijk zacht. Ook als er een gevoelige plek zit, dit is een heerlijke bescherming!

Maurien Schonewille
Na een melanoom operatie op mijn voet ben ik het normale gevoel in 3 tenen kwijt geraakt. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd ben ik door mijn pedicure op de wandelwol gewezen. Wauw wat een verademing. Langere afstanden kan ik weer wandelen zonder teveel pijn. En ik kan zelfs weer hoge hakken aan. Dat is zonder wandelwol echt onmogelijk voor mij. Ben heel blij dat mijn pedicure mij hierop heeft gewezen.

Milou Diepen

De wandelwol heeft mij afgelopen jaar mijn eerste vierdaagse door geholpen! Ik heb een nogal vreemde kleine teen. Hij/zij/het vindt het leuk om tijdens het wandelen onder de buurteen te gaan zitten en daardoor krijg ik een vreemdsoortig puntige blaar….heel pijnlijk en in mijn geval niet af te plakken met tape….want ik heb gewoon een vouw in de tape met de blaar ertussen…..nog pijnlijker!
Vorig jaar zag ik een advertentie van Wandelwol en ik ben dit gaan proberen….niet geschoten is tenslotte altijd mis en alles wat ik al had geprobeerd, werkte niet of niet afdoende bij lange tochten!
De wandelwol bleek mijn redding in de trainingen en ging daarom ook mee naar Nijmegen! Ondanks al mijn goede ervaringen tijdens de trainingen en het gebruik van mijn oplossing wandelwol, besloot mijn kleine teen toch een blaar te vormen in Nijmegen op dag 2….au-au-au! Ok, ‘s avonds verzorgen en toch weer inpakken op dag 3 met de wandelwol. In de loop van de dag kreeg ik een andere blaar en bij het KWBN-rustpunt besloot ik mij te laten helpen. Beide schoenen moesten uit en mijn kleine teen werd opgemerkt. Verzorgd door de lieve Rode Kruis-mevrouw en tja…..toen had ik geen reservewol meer mee…..Grote, Grote fout natuurlijk! De teen werd afgeplakt en ik kreeg vette watten tussen mijn tenen….nou, au-au-au! (de mensen die nu nog beweren dat wandelwol een duur alternatief is voor vette watten…..nee…..het is niet vergelijkbaar!)
Nadat ik de tape van mijn gepijnigde kleine teen had gehaald, dacht ik dat mijn vierdaagse voorbij was :O! Dus goed verzorgd, speciale wondgel erop en een nachtje slapen! De volgende ochtend zag het er weer prachtig uit en met een dikke pluk wandelwol rond mijn kleine teen, kon ik weer makkelijk lopen!
Sindsdien zorg ik dat ik altijd reserve mee heb! Is het niet om een ander te helpen (ook al eens gedaan), dan is het wel zodat ik zelf nog genoeg mee heb! Voor mij geen wandeling zonder mijn geliefde Wandelwol rond mijn aparte kleine teen!

Minette Horst
Geweldig spul. Voor het eerst een paar jaar geleden gebruikt tijdens de 4 daagse van nijmegen. Geen blaren gehad. Vorig jaar de 11 stedentocht gewandeld met wandelwol. Ik geef jullie een dikke 10.

Pascalle de Brouwer
Omdat ik na een half uur wandelen al wrijving heb kreeg ik van iemand de tip om wandelwol te kopen. het werkt ECHT! TOP!

Trudy van den Dungen
Gebruik nu al vanaf het voorjaar de wandelwol. heb het ook tijdens de vierdaagse gebruikt en zelf op opengeprikte kleine blaren gebruikt zonder af te plakken. Heb helemaal geen last van mijn voeten gehad, terwijl ik altijd grote blaren liep en mijn teennagels van de grote teen ben verloren. Het werkt super. Inmiddels gebruikt mijn zoon de wol ook, nu hij zijn nieuwe schoenen moet inlopen.

Ans van Soest
Ik hoorde het van mijn pedicure in de Amsterdamstraat Haarlem omdat ik steeds likdoorns had en veel wandel gebruik ik wandelwol en doordat het verzacht krijg ik geen last en vermindert zeker dat de likdoorns minder en niet meer ontsteken. Echt voor wandelaars.

Linda
Nu ik Wandelwol gebruik heb ik geen last meer van blaren tijdens het wandelen. Fantastisch.

C.J.
Normaal gesproken heb ik na de eerst 5 km lopen al blaren maar na het gebruik van wandelwol had ik na 39.9 km nog geen enkele blaar. Mijn pedicure dieelje 6 weken mijn voeten verzorgd ivm diabetesvoeten heeft mij de wandelwol aanbevolen. Zij had helemaal gelijk. Het is een klein wondertje

Jan Smeets
Bij de start van de 4-daagse te Nijmegen attendeerde een medeloper mij op “wandelwol”. Ik heb op zijn advies wandelwol gekocht en gebruikt. Het resultaat is super: 4 maal 30 kilometers gelopen en geen enkele blaar. Enkele weken eerder 40 km gelopen, zonder wandelwol: 2 blaren. Ik zal dit product voortaan bij elke lange wandeling gebruiken.

Trudy van den Dungen
Ik heb nu een aantal wandeltochten van boven de 20 km gelopen met wandelwol. Ik vind het een perfect hulpmiddel. Vorig jaar heb ik voor de eerste keer de 4daagse van Nijmegen gelopen en mijn voeten helemaal stukgelopen. Nu heb ik nog geen enkele blaar. Zelfs mijn kleine teen is gespaard gebleven. Dames dank je wel. Het is echt super.

Martine
Ik heb inmiddels met de wandelwol hardgelopen en ik ben helemaal verkocht. Zonder hulpmiddelen loop ik na 4km al mijn voeten kapot, met sporttape red ik 10km, en afgelopen vrijdag heb ik lachend 12km gelopen met de wol. Ook mijn schoonmoeder met diabetes is direct helemaal fan. Ze wikkelt de wol rond haar tenen en durft eindelijk weer haar tenen te ontspannen bij het lopen waardoor de kramp in haar kuiten afneemt.

Christa Lagerwerf-Odink
Oh echt een uitkomst!!!! Voel al jaren altijd pijn bij een teen, bij kou extra maar altijd aanwezig. En nu…. Niks meer!!!!!

Wilma van Dis
Goedemiddag dames, Ik wil bij deze even laten weten dat ik de laatste tijd niet zo lekker gelopen meer had. Altijd pijn onder de bal van mijn voeten. Ik had de wandelschoenen haast al in de wilgen gehangen. Maar dankzij wandelwol in je schoenen gaat het een stuk beter. Ik had het eerder moeten weten. Nu dus geen wandeltocht meer zonder wandelwol. En de Nijmeegse 4daagse niet meer mijn voeten laten in tapen. Gewoon wandelwol gebruiken.

Mark: mijn 2e dam-tot-dam.
Vorig jaar heb ik mijn eerste dam-tot-dam (27 km) gelopen, aan het eind had ik toen behoorlijk last van mijn voeten. De snelheid was weg. De weg naar de pendelbussen naar mijn idee veel te lang.
Dit jaar kwam ik bij Pedicure Praktijk Primavoet te Veendam/Wildervank terecht. Daar adviseerde ze mij Wandelwol. Ik heb dat nu gebruikt bij de Dam-tot-Dam van dit jaar en ik kon mijn snelheid langer volhouden en op een gegeven moment toen we op de ruimte kwamen, zelfs nog versnellen. Ook de weg naar de pendelbussen viel mij dit jaar erg mee. Dankzij Wandelwol had ik minder pijn aan mijn voeten en geen blaren! Wandelwol bedankt voor jullie geweldige product!

Inge Vervaecke
Nu heb ik de oplossing gevonden … EINDELIJK!!
Al verschillende lange afstandswandelingen gedaan … telkens met blaren, superpijnlijke voeten en wat ontbrekende teennagels als gevolg!! Onlangs hier terecht gekomen en wat terughoudend een zakje wandelwol besteld … Wie niet waagt, niet wint … Met stevig ingepakte voeten (wandelwol tussen en rond mijn tenen, onder mijn voeten en aan mijn hielen) de dodentocht gestart EN aangekomen met 10 teennagels en ongeschonden tenen!!! Wat een zaligheid …
Onderweg 1 keer de wandelwol onder mijn voeten veranderd omdat die helemaal plat getrapt was … op dat moment nog geen blaren … bij aankomst wel enkele grote blaren op onderkant van mijn voeten maar ze liggen lang niet zo diep (lees onder de eelt) als anders en waren makkelijk te doorprikken.
Ik heb het nu wel gevonden! Wandelwol werkt!
Dank je wel!! De volgende bestelling komt eraan als ik t nog eens in mijn hoofd haal om te betalen om niet te slapen en af te zien ;-).

Nanda de Jong (pedicure)
Een kennis van mij – militair van beroep – had een mars gelopen van 120 km tijdens een week bivak. Hij kon amper meer lopen, Wandelwol geadviseerd en hij kon tenminste beëdigd worden in vol ornaat. Nu draagt hij het nog in zijn kisten, zit lekkerder volgens hem.

Henny Zuidema
Het is iets wat ik altijd gebruik bij elke lange afstand wandeling bij mijn blaar gevoelige tenen. En inderdaad, absoluut geen last meer van blaren. Ik zeg super spul…

Renate Groen Hop (Nijmeegse Vierdaagse)
Dit is het resultaat na 160km wandelen met wandelwol antidrukwol. Een kleine blaar op de grote teen maar die werd niet pijnlijk. Mijn man liep hem voor de eerste keer en heeft in de voorbereiding wandelwol gebruikt maar nog geen blaar gelopen. Volgend jaar gaat hij weer..

Myriam Mir Candela (Nijmeegse Vierdaagse)
De Dames van de WandelWol wilden graag een feedback over mijn ervaring van wandelwol. In woord fantastisch! Vorig jaar heb ik de vierdaagse gelopen met het eindresultaat van 22 blaren en vijf nagels eraf (wel gewoon uitgelopen). Nooit meer riep ik toen. Maar na een tip van mijn pedicure heb ik het bij jullie aangeschaft en tijdens de trainingen merkte ik al dat ik geen blaren ontwikkelde, wat normaal gesproken wel gebeurde. Vol goede moed heb ik me toch weer ingeschreven en afgelopen week heerlijk 4x40km gelopen met maar 1 blaar!! Dat is toch ongelofelijk!
Ik had ook lamawol besteld maar daar ben ik minder enthousiast over. Het blijft niet goed zitten met het gevolg dat het uiteindelijk overal zit behalve op rond mijn tenen. Daar heb ik ook de blaar van opgelopen omdat ik net te weinig wandelwol over had. Ik gun echt iedereen blarenvrije wandeldagen!.

Klaasje Schiphorst
Zelfs in Oostenrijk heb ik WandelWol antidruk-wol toegepast tijdens het wandelen naar de Krimml-watervallen. WandelWol antidruk-wol is voor elke actieve vakantie een uitkomst! Onmisbaar in de rugzak bij elk out-door activitieit. En bij de 4 mijlsloop in Zwolle.

Nicole Veldman
Wandelwol is écht de tip! Na mijn 42 KWF marathon tocht vorige maand had ik geen voetzolen meer over, één en al blaar, open, pijnlijk. Vakantiedagen moeten opnemen, ik kon echt niet werken met zulke voeten. Maar nu, een maand later mét wol de Alkmaarse Plus Wandel 4 daagse (20 km per dag) prima uit kunnen lopen. Bijzonder. Voor mij nooit meer zonder de wol!

Annet Hoogland
Ik heb net met wandelwol antidruk-wol de halve marathon van Sneek gewandeld. Geen blaren. Ging super vandaag.

Minet Horst
Afgelopen week de Friese Elfstedentocht gewandeld. 207 kilometer in totaal. Met behulp van WandelWol antidruk-wol geen last van blaren gehad.

Simone Hubers
Ik ken Nanda niet als pedicure, maar van de WandelWol. Wat een geweldig product is dat! Nooit meer blaren of ander voetongemak als je lange wandelingen maakt. Bij iedere wandeling van 30+ km zit de WandelWol in mijn sokken en ik loop op wolkjes! En de dames van de WandelWol verzorgen iedere bestelling met de grootste zorg. In no time heb je je bestelling binnen of is je vraag persoonlijk beantwoord.

Wendy Verhouden-Vermeulen
Heerlijk zacht onder de voorvoet, weinig vetpolster daar…voor het lopen een “haffeltje” onder de bal van mijn voet, sok en schoen eroverheen en wandelen maar. Als reserve een plukje mee voor onderweg…. Voor mezelf of voor een ander….Ik ben er helemaal weg van.

Jacqueline Veerman-Luiks
Wandelwol antidruk-wol werkt! Ik heb het gebruikt met oefenen voor de 4 daagse van Nijmegen, echt super!!!!!! Mijn voeten juichen zelfs na afloop.

Minet Horst
Ik heb vorig jaar de 4-daagse van Nijmegen op WandelWol antidruk-wol gelopen . Top! Geen last van blaren gehad.
Nu wil ik in mei graag de elfstedentocht wandelen en uiteraard de WandelWol antidruk-wol gaat mee in de tas. Dus een dikke duim!

Nancy Degens
Voor de lange afstandswandelingen met onze border collie is dit ideaal. Voorkomt dat ik blaren krijg en likdoorns ivm verkeerde teenstand. Top product!

Ineke van de Hammen Luijer
Sinds vorig jaar ben ik op advies van pedicure Heidy Burger uit Sleeuwijk – WandelWol antidruk-wol gaan gebruiken, ik heb erg veel last van mijn doorgezakte voorvoeten, ondanks altijd dragen van stevige schoenen en steunzolen. De pijn die ik altijd had aan die voervoeten is zo goed als weg, wanneer ik de WandelWol gebruik, het verzacht en dat met zo’n simpele oplossing. Het is voor mij een uitkomst. Nu kan ik tenminste weer lekker een stuk wandelen, dankzij het advies van mijn pedicure. Dank je wel Heidy!

Mark de Jonge
Dankzij het advies van Pedicure Praktijk heb ik Wandelwol antidruk-wol leren kennen! Waar ik vorig jaar bij de Dam-tot-Dam wandeltocht nog last had van pijnlijke voeten en blaren en de weg terug naar de pendelbussen mij veel te lang viel. DIt jaar heb ik Wandelwol gebruikt. Ik had meer snelheid en heb het langer volgehouden. Felicia van Pedicure Praktijk PrimaVoet hartelijk dank voor je goede advies.

Corina V.
Zondag 6 november heb ik de halve marathon op Terschelling gelopen. Beter bekend als de Berenloop.
Aangezien ik altijd op lange afstanden last heb van mijn tenen (mortonse neuralgie) heb ik ze helemaal
ingezwachteld met WandelWol. Meestal begint het halverwege de afstand al wat te irriteren, maar nu helemaal
niet. Ik kon me volledig op het lopen en het schitterende uitzicht richten! Dankjewel WandelWol. Het zit vanaf
nu standaard in m’n sporttas!
Noot van de Dames van de WandelWol: “mortonse neuralgie” is helaas chronisch, maar door WandelWol in te zetten voor een wedstrijd als antidruk-techniek is het een prima tijdelijke oplossing.

Niels Kappert
In je nieuwe voetbalschoenen blaren ! Dit had ik sinds tijden niet meer gehad, tot aan twee weken geleden. Ik had nieuwe voetbalschoenen gekocht en na de eerste keer er op getraind te hebben grote blaren op mijn voet. Via iemand die ik ken van de voetbal hoorde ik iets over WandelWol.. Via een Dame van de WandelWol heb ik toen een zakje met WandelWol gekregen. Gelijk de training erna de wol in mijn sok gestopt op de plek waar de blaar zat. De hele training geen last van de blaar gehad. Ook na de training weer een stukje schone wol in mijn sok gedaan. Na 2 weken pijn vrij trainen was de blaar weg. Mocht jij last van blaren hebben of mensen kennen die last hebben van blaren wil ik jullie graag het advies geven probeer wandel wol is uit het heeft mijn namelijk verschrikkelijk goed geholpen.

Bjorn Smink
Na een hele tijd niet gesport te hebben, moest er weer gevoetbald worden. Na de eerste training had ik meteen flinke blaren onder beide voeten. En hier baalde ik flink van want we hadden een toernooi twee dagen erna. Zaterdag 11 juni was het dan zover. Met pijnlijke voeten moest ik de voetbalschoenen toch weer aan en de hele dag voetballen. Na 2 wedstrijden schreurden de blaren zo erg in mijn sokken dat ik niet volop kon spelen.

Voor de derde wedstrijd kwam Karin naar me toe die mij WandelWol voorstelde, zelf had ik er nog nooit van gehoord en heb het daarom maar geprobeerd. Toen ik de schoenen weer aan had voelde ik helemaal niks van de wol. Het zat me niet in de weg, maar het rare vond ik dat ik niks meer voelde van mijn blaren. Het schurende gevoel en de lichte pijn was verdwenen. Na de finale haalde ik de wol makkelijk uit mijn sokken en mijn voeten waren licht vet van het wolvet.

Tiny
Vorige week kochten we voorafgaand aan de vierdaagse van Nijmegen wandelwol dat op de camping waar wij verbleven werd aangeboden. Ik heb alle dagen wandelwol gebruikt en het werkt fantastisch! Geen last van zere voeten en slecht 1 klein blaartje was het resultaat. Voor mij is dit zeker een product dat ik bij lange afstandswandelingen blijf gebruiken.”

T. Gerritsen (100ste Nijmeegse Vierdaagse)
Tijdens ons verblijf op de vierdaagsecamping kwam er een dame langs om ons een korte presentatie over wandelwol te geven. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nogal sceptisch was, ik zag het immers als een dure vervanger van vette watten die ook veel in geval van blaren worden gebruikt. Ik ben hier absoluut geen fan van, aangezien de watten na verloop van tijd en km’s nooit op de gewenste plek blijven zitten en hierdoor juist irritatie op een andere plek veroorzaken.

Na de presentatie was niemand uit onze groep enthousiast genoeg om de wol te kopen. Aangezien de betreffende dame overtuigd was van de goede werking kreeg ik een kleine sample om het toch uit te proberen. Ik heb de wol niet preventief gebruikt, pas aan het eind van de tweede snikhete vierdaagsedag waren mijn voeten na 58km (in werkelijkheid op de gps 60.8km) redelijk opgezwollen waardoor er vervelende druk- en schuurplekken ontstonden.

De volgende ochtend heb voor de start van dag 3 deze plekken afdekt met de wol en mijn sokken aangetrokken.

Het duurde niet lang of ik moest mijn mening bijstellen, de wol hecht zich moeiteloos aan elk type sok en blijft exact op die plek zitten waar het nodig is. De druk werd beter verdeeld waardoor het scherpe gevoel aanzienlijk afnam. Uiteraard heb ik het laatste restje van de sample voor dag 4 gebruikt en ben positief verrast. Ik zal het voor een eerstvolgende wandeling zo weer gebruiken en kan het absoluut aanraden. Wat betreft de prijs? Dit ben je na de aankoop snel vergeten, dat geldt niet voor elke stap die je met een blaar moet zetten.”

Gonny
Via een collega WandelWol leren kennen. Zij paste dit al toe bij een client met steunkousen. Ik heb een stukje mogen gebruiken om te gebruiken bij een blaar opgelopen tijdens het wandelen in mijn nieuwe wandelschoenen, en dit werkte. Ik had geen last meer van mijn blaar.

Peter
Ik heb dag 2 en 3 van de ANWB Vechtdal Driedaagse WandelWol gebruikt en geen enkele blaar is meer ontstaan. Normaliter heb ik altijd blaren en nu niet meer en ook geen pijnlijke plekken na 3 dagen wandelen.

Uit de praktijk

Praktijk ‘T Keerpunt Dalfsen:
Ervaring WandelHout van een fanatieke wandelaar: “Altijd tijdens en na een wandeling dikke opgezette handen. Vlak voor mijn vakantie de Wandelhoutjes aangeschaft. Wat ideaal. Tijdens de wandeling loop je actiever doordat je je armen, ongemerkt, meer beweegt. Resultaat is dat, zelfs na een wandeling van 4 uur, mijn handen aanmerkelijk dunner blijven. Voor mij geen wandelingen meer zonder deze houtjes.”

Voetpraktijk Brigitte Heeren
Hier een bericht van Voetpraktijk Brigitte Heeren. Vanochtend (31-08-2020) werd ik gebeld met de vraag of ik Wandelwol op voorraad had. Meneer had op internet de site van Wandelwol.nl geraadpleegd en gekeken waar het dichtbijgelegen verkooppunt was. Hij kwam en vertelde mij dat hij tweemaal de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela had gelopen. Onderweg ergens in Portugal raakte hij in gesprek met een Nederlandse medewandelaar en die liet kennismaken met Wandelwol en gaf hem een pluk om onderweg te proberen. Hij was meteen verkocht. En dus klopte hij dus bij mij aan. Ik wilde dit verhaal graag met jullie delen.

Handvoetverzorging
Dag, we zijn terug van ons wandel- en klimverlof in Oostenrijk. En WandelWol was echt super! Ik heb helemaal geen blaren gehad en alle doelen kunnen bereiken. Super gewoon. Dank je!”  Hier doe je het dan voor elke dag opnieuw!! Zo dankbaar voor deze job!

Pedicure Maris
Een klant van mij koopt regelmatig een zak Wandelwol, ze heeft een kleindochter van een jaar en gebruikt het bij luieruitslag, de lanoline verzacht en de wol voorkomt wrijving en druk van de luier op de huid.

Pedicure Sandra Doddema
Ik ga zelf ook wandelwol meenemen wanneer ik voor mijn stamceltransplantatie weg ben voor 4 weken. Heb er goede ervaringen bij andere mee en hoop zo dat ik er zelf ook profijt van zal hebben. Wat mooi dat een oncoloog dit als advies geeft xxx Pedicure Sandra.

Pedicure Jacqueline van der Ham
Super. Ik heb ook klant die wandelwol gebruikt ivm tumor operatie aan de voet. Een plekje blijft ondanks goede zorg zeer kwetsbaar. Professor vond het een super oplossing.

Pedicure Ingrid Dekkers
Een dame van 84 jaar, met flink beenlengte verschil, aangeboren voetafwijking en orthopedische schoenen, loopt met rechter voet op kopje van 1e middenvoetsbeentje. Deed veel pijn bij lopen/staan (geen vetpolster meer) en zij overwoog ten einde raad een scootmobiel. Gebruikt nu WandelWol en kan achter haar rollator weer pijnvrij lopen!! Mevrouw is zo blij en dankbaar, en ik ook En de scootmobiel? Die hoeft dus niet!!

Pedicure Sonja Oosten van Rossen
Afgelopen jaar had ik de eer om zes 4daagse-lopers te mogen verzorgen. Uit voorzorg wandelwol voor ze meegenomen. Zelfs andere mensen er ook mee geholpen, waarvan eentje letterlijk zei dat het zijn redding is geweest!

Pedicure Claudy Elink Schuurman -Schroer
Zelf gebruik ik het voor de mijn koude voeten! Ben er helemaal fan van. Eénvan mij klanten kwamvvan de week helemaal enthousiast de praktijk binnen lopen “FANTASTISCH – wat een super spul is dat Wandelwol zeg! Voor het eerst in jaren heb ik tijdens het skiën geen last gehad van een blauwe teennagel en geen drukplekken tussen mijn 4e en 5e teen gehad! Dit zou iedereen die gaat skiën moeten gebruiken” En zo is iedereen die het bij mij al heeft gekocht net als mij enthousiast over dit fantastische product.

Pedicure Jose Mentink-Berenschot
Bij mij ook alleen maar enthousiasme , client moest naar ‘n begrafenis, maar had laarsjes aan die nou niet echt fijn liepen maar ze had even niet wat anders. Helemaal happy want ze had er heerlijk op gelopen. Dus ook maar 2 zakjes gekocht de keer daarop. Blij met dit product.

Pedicure Inge Druiven
Ik heb het gebruikt bij een klant die al zijn middenvoetsbeentjes had gebroken. Nadat het gips eraf was,was de voet zeer gevoelig. Wandelwol toegepast en zodoende kon de klant weer schoenen aan om te wandelen.

Pedicure De Doorloper
Tevreden gebruiker van Wandelwol antidruk-wol:
“Ik ben een tijdje geleden bij u geweest om wandelwol en zou u laten weten hoe het er mee ging!
Nu heb ik inmiddels drie wandeltochten gelopen, twee van 20 km en 1 van 80 km, en het werkt echt!!!! Tijdens de tocht van 80 had ik wel wat blaren op mijn hiel, maar mijn kleine teentjes – waar ik het meeste last van had – heb ik niets geen last van gehad!”

Feet&Nail Tastic Breda
Kijk dit zijn leuke berichten. Tevreden klant die de de Santiago de Compostela loopt!

Sportpedicure Petra Hubbers
Mijn cliënten hebben ontzettend veel plezier gehad van de wandelwol tijdens de vierdaagse.
Volgend jaar standaard mee met het lopen.

Pedicure Jacqueline Veerman-Luiks‎
Mijn voeten na de 4 daagse van Nijmegen! Gelopen met Wandelwol tussen de tenen onder de bal van mijn voeten en hakken echt FANTASTISCH! Ik raad dit iedereen aan!

Pedicure Renate Groen-Hop
Op de dag van vertrek naar de Nijmeegse Vierdaagse 2017 nog wandelwol verkocht aan de buurman (een wandelaar van de 4daagse) door de promotie van mijn man. Hij was de auto aan het inpakken om naar Nijmegen te vertrekken en toen kwam de buurman aanlopen. Ze ontdekten dat ze beiden de 4daagse gaan lopen. Nu heeft de buurman al vaker de 4daagse gelopen maar hij loopt altijd wel blaren. Mijn man loopt hem voor de eerste keer en heeft in de voorbereiding wandelwol gebruikt maar nog geen blaar gelopen. Toen belde de buurman mij in de praktijk op om ook wandelwol te kopen, nog net voor hij naar Nijmegen ging. Een kleine blaar op de grote teen maar die werd niet pijnlijk. Volgend jaar gaat hij weer. De buurman die de wandelwol met de 4daagse heeft gebruikt had minder last van blaren als andere jaren en gaat het volgend jaar met trainen voor de Nijmeegse al gebruiken. Hij is dus ook enthousiast!

Pedicure Erna van Uden
Mijn klant draagt aangepaste schoenen, heeft klauwtenen met flinke likdoorns. De podotherapeut heeft orthese gemaakt die volgens mevrouw niet lekker zit. Zij is naar Frankrijk op vakantie met een zakje wandelwol mee in haar tas. Tijdens haar vakantie kreeg ik een hele leuke, lange app. Mevrouw had in jaren niet zoveel gelopen!! En dat ZONDER pijn. Orthese uit…wandelwol antidrukwol gebruikt!! Ze was de koning te rijk gaf ze aan.

Pedicure Maartjes Voetzorg
Toos Aarts – bezoeker van Pedicure Maartjes Voetzorg: “Werkt voortreffelijk bij een pijnlijke wrat onder de voet aanbevolen door mijn pedicure!”

Pedicure Natuurlijk Joke
Mevrouw zit bij mij in de stoel en zegt dat haar dochter zo’n last heeft van wintervoeten. Ze zit in de examenweek en heeft het druk en is geprikkeld en heeft dan ook nog last van de wintervoeten. Of ik daar wat voor wist. Ik heb de wandelwol antidruk-wol geadviseerd. Na een paar dagen mailde de moeder dat de dochter zo happy was: ze gebruikte een effectief middel – WandelWol antidruk-wol, zonder het te voelen zitten. Gewoon behaaglijk.

Pedicure Maria Nijnens
Als pedicure, maar zeker ook als WandelWol-gebruiker ben ik erg blij met WandelWol antidruk-wol. Ik kon mijn pijnlijke hallux altijd prima drukvrij leggen, maar ben nu met een pluk wol veel sneller klaar!

Pedicure Angelica uit Susteren
Ik ben heel blij om in mijn praktijk zo’n geweldig product te kunnen aanbieden. Had bij een collega pedicure twee zakjes gekocht om te proberen en wat een geweldig resultaat was het gelijk. Een wielrenner die in de winter last van koude tenen had tijdens het fietsen, hij had heel duidelijk een verschil en was daar heel blij mee. Tijdens de Kennedymars 80km hebben twee dames uit ons dorp ook wandelwol gebruikt en het resultaat twee kleine blaren op de hiel waar ze geen wandelwol geplaatst had. Daar had ze na afloop spijt van dat ze dacht dat het niet nodig was op de hiel. Maar ook zij was zo blij had nog nooit zo gemakkelijk de mars gelopen. Geweldig product……..Ik hoop dat mijn cliënten lekker verder kunnen gaan met hun sporten en hobby’s.

Pedicure Joke Kerstens
Mevrouw zit bij mij in de stoel en zegt dat dochterlief zo’n last heeft van wintervoeten. Ze zit in de examenweek en heeft het druk en is geprikkeld en heeft dan ook nog last van de wintervoeten. Of ik daar wat voor wist. Ik heb de wandelwol antidruk-wol geadviseerd. Na een paar dagen mailde de moeder dat de dochter zo happy was: ze gebruikte een effectief middel, de wandelwol, zonder het te voelen zitten. Gewoon behaaglijk.
Vandaag ook een klant gesproken die wandelwol heeft gebruikt om nieuwe schoenen in te lopen. Hij zei dat het echt goed werkt. En… zei hij, dat merk je pas als je het een dagje niet doet. Binnen een uur wist hij dat hij de wandelwol vergeten was en had hij hielblaren.

Pedicure Bianca Bodde
Vandaag (maart 2017) de Midvastenloop gelopen (40 km). Mijn dochter van 8 jaar en ik 22,5 km en mijn 10-jarige zoon 27 km gelopen samen met een vriendinnetje. We hebben wandelwol antidruk-wol gebruikt liep erg lekker, alleen nog wel 1 blaar overgehouden. Gaat ook wel weer over, echt een goed en lekker product.

Pedicure Anneke Niemantsverdriet
Een klant van mij heeft de wandelwol gebruikt tijdens het skiën op de scheenbenen. Zij draagt steunkousen maar heeft het er bovenop gelegd en dan een kniekous aan. Het bleef perfect tussen de twee kousen zitten en heeft totaal geen last meer gehad van haar scheenbenen.

WandelWol
Onafhankelijk geverifieerd
4.78 waardering (224 beoordelingen)

Ook zó blij met Wandelwol?

Deel dan je ervaring met ons!

“Pijnloos verder met je alledaagse bezigheden”