WandelWol Ervaringen

Wandelsport

Juli 2016 • Tiny:

 

"Vorige week kochten we voorafgaand aan de vierdaagse van Nijmegen wandelwol dat op de camping waar wij verbleven werd aangeboden.

Ik heb alle dagen wandelwol gebruikt en het werkt fantastisch! Geen last van zere voeten en slecht 1 klein blaartje was het resultaat.

Voor mij is dit zeker een product dat ik bij lange afstandswandelingen blijf gebruiken."

 

Juli 2016 • 100ste Vierdaagse Nijmegen, T.Gerritsen, 4x55km:

"Tijdens ons verblijf op de vierdaagsecamping kwam er een dame langs om ons een korte presentatie over wandelwol te geven. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nogal sceptisch was, ik zag het immers als een dure vervanger van vette watten die ook veel in geval van blaren worden gebruikt.

Ik ben hier absoluut geen fan van, aangezien de watten na verloop van tijd en km's nooit op de gewenste plek blijven zitten en hierdoor juist irritatie op een andere plek veroorzaken.

 

Na de presentatie was niemand uit onze groep enthousiast genoeg om de wol te kopen. Aangezien de betreffende dame overtuigd was van de goede werking kreeg ik een kleine sample om het toch uit te proberen. Ik heb de wol niet preventief gebruikt, pas aan het eind van de tweede snikhete vierdaagsedag waren mijn voeten na 58km (in werkelijkheid op de gps 60.8km) redelijk opgezwollen waardoor er vervelende druk- en schuurplekken ontstonden.

 

De volgende ochtend heb voor de start van dag 3 deze plekken afdekt met de wol en mijn sokken aangetrokken.

Het duurde niet lang of ik moest mijn mening bijstellen, de wol hecht zich moeiteloos aan elk type sok en blijft exact op die plek zitten waar het nodig is. De druk werd beter verdeeld waardoor het scherpe gevoel aanzienlijk afnam. Uiteraard heb ik het laatste restje van de sample voor dag 4 gebruikt en ben positief verrast.

 

 

Ik zal het voor een eerstvolgende wandeling zo weer gebruiken en kan het absoluut aanraden. Wat betreft de prijs? Dit ben je na de aankoop snel vergeten, dat geldt niet voor elke stap die je met een blaar moet zetten."

 

Juli 2016 • Thuiszorgmedewerkster Gonny:

 

"Via een collega WandelWol leren kennen. Zij paste dit al toe bij een client met steunkousen. Ik heb een stukje mogen gebruiken om te gebruiken bij een blaar opgelopen tijdens het wandelen in mijn nieuwe wandelschoenen, en dit werkte. Ik had geen last meer van mijn blaar."

 

Juli 2016 • 100ste Vierdaagse Nijmegen, Campinggast Camping Rijnhof in Millingen:

"Eerste en tevens zwaarste dag van de Vierdaagse Nijmegen doorstaan zonder blaren, terwijl ik voorgaande jaren altijd blaren had tijdens het lopen. Mijn buurman op de camping - die mij inmiddels al jarenlang kent met blaren - was enorm verbaasd dat ik nu geen blaren had en zijn eigen kleinzoon daarentegen wel. WandelWol was door hem ook snel aangeschaft bij Pedicure Voetzorg in Ooij. WandelWol heeft mij overtuigd van zijn werking."

 

  Juni 2016 • Peter:

"Ik heb dag 2 en 3 van de ANWB Vechtdal Driedaagse WandelWol gebruikt en geen enkele blaar is meer ontstaan. Normaliter heb ik altijd blaren en nu niet meer en ook geen pijnlijke plekken na 3 dagen wandelen."

 

 

 


Wil je ook je WandelWol wandel ervaringen en tips delen, mail deze dan naar info@wandelwol.nl.Hardlopen

Juni 2016 • Alien B.

"Super product, ik heb het nu een aantal keren gebruikt tijdens het hardlopen en ik ervaar geen pijnklachten meer."

 

Juli 2016 • Marjan M.

"Gisteren met hardlopen en vandaag met wandelen WandelWol gebruikt en ...... totaal geen last!! Super zelfs, want na 1 km kreeg ik last bij de hak ( en ik had de WandelWol meegenomen) stukje in de sok gedaan en niets gevoeld! Dus een tevreden klant. 

Morgen weer hardlopen mét WandelWol!


Wil je ook je WandelWol hardloop ervaring en tips delen, mail deze dan naar info@wandelwol.nl.Voetbal

Juni 2016 • Bjorn Smink (Nieuwleusen)

"Na een hele tijd niet gesport te hebben, moest er weer gevoetbald worden. Na de eerste training had ik meteen flinke blaren onder beide voeten. En hier baalde ik flink van want we hadden een toernooi twee dagen erna. Zaterdag 11 juni was het dan zover. Met pijnlijke voeten moest ik de voetbalschoenen toch weer aan en de hele dag voetballen. Na 2 wedstrijden schreurden de blaren zo erg in mijn sokken dat ik niet volop kon spelen.

Voor de derde wedstrijd kwam Karin naar me toe die mij WandelWol voorstelde, zelf had ik er nog nooit van gehoord en heb het daarom maar geprobeerd. Toen ik de schoenen weer aan had voelde ik helemaal niks van de wol. Het zat me niet in de weg, maar het rare vond ik dat ik niks meer voelde van mijn blaren. Het schurende gevoel en de lichte pijn was verdwenen. Na de finale haalde ik de wol makkelijk uit mijn sokken en mijn voeten waren licht vet van het wolvet.

Erg goed product en een fijne ervaring. Bedankt Karin (WandelWol-Dame)."


Wil je ook je WandelWol voetbal ervaring of tips delen, mail deze dan naar info@wandelwol.nl.Shoppen

Juni 2016    Gek op hoge hakken

"Op kantoor loop ik het liefst op hoge hakken. Een paar nieuwe schoenen moet altijd weer ingelopen worden. Zeker mijn kleine teentje speelt dan op. Met wat WandelWol erom heen heb ik zonder problemen de schoenen in kunnen lopen."
Wil je ook je WandelWol ervaring delen, mail je ervaring en/of tips dan naar info@wandelwol.nl.