Nieuws

MidWinterhoornwandeling Landschap Overijssel

Vanuit de Wheem (Oud Avereest 22 Balkbrug) starten  3 Midwinterhoorn-wandelroutes. Deelnemers kunnen starten tussen 10.30 uur en 14.00 uur. De Wheem is die dag geopend tot 17.00 uur.

 

Binnen op de deel van het centrum zijn een aantal kramen ingericht met verkoop van kniepertjes, algemene informatie van Landschap Overijssel, live muziek en de verkoop van wandelWol antidruk-wol en aanverwante WandelWol-producten.

 

Pedicure Angelique Kok uit Zwolle staat voor u klaar met vragen over uw voetzorg en uitleg van WandelWol antidruk-wol.

 

Meer informatie Pedicure Angelique Kok: Klik hier!

 

Kerstwandeling Landschap Overijssel

 Traditiegetrouw houdt Landschap Overijssel op Tweede Kerstdag een Kerstwandeling door één van de gebieden van Landschap Overijssel. Dit jaar is de Lemelerberg aan de beurt.

 

Warme chocolademelk en klanken van de midwinterhoorn ontbreken vanzelfsprekend niet op de ze dag. Wandel gezellig met je hele familie mee en geniet van het prachtige winterlandschap.

 

Met een hoogte van 80 meter is de Lemelerberg een unieke natuurbeleving. Je treft een gevarieerd natuurgebied met uitgestrekte heide, afgewisseld met zandvlaktes, bossen en bronnetjes.

 

De berg is onder andere bijzonder vanwege haar grote hoeveelheid jeneverbessen en de zandhagedis. Een schaapskudde zorgt ervoor dat het gebied niet dicht groeit met bomen en dat de heide niet vergrast. De kans is groot dat je tijdens de Kerstwandeling onze herder met haar schaapskudde tegenkomt. De Dames van de WandelWol staan er ook met een kraam; met ondersteuning van Jeannette Punt van pedicurepraktijk Affix Totaal met praktijken in Nijverdal en Ommen.

 

Starten kan tussen 10.30 en 14.00 uur! Er zijn routes van 5 en 10 kilometer.

 

Startlocatie:

Zaal Dijk

Korteveldsweg 3

8148 RD Lemele

 

Deelnamekosten: € 5,- per volwassene / Donateurs € 2,50 / € 2,50 per kind 4-12 jaar incl. chocolademelk en wat lekkers onderweg

 

Opgeven is niet nodig, iedereen is van harte welkom! Meer informatie over Landschap Overijssel: Klik hier!

 

Workshop Camino Voetverzorging

 

Workshop Camino Voetverzorging

Zaterdag 6 oktober 2018 is het tijd voor een serieus (maar zeer gezellig) onderonsje met De Dames van de WandelWol.

 

Een van de WandelWol-dames is pedicure en samen hebben we een mooi programma in elkaar gezet:

 

• Mini-lezing WandelWol

• Workshop WandelWol

• Voetencheck

• Wat te doen bij blaren

 

Het programma zal, afhankelijk van het aantal mensen, 1 of 2 x op die dag gehouden worden in blokken van ongeveer 2 uur.

 

Locatie: Camino Comfort in Oss

Kosten: 15,- euro per persoon

Tijden: 14.00 tot 16.00 uur (bij voldoende aanmeldingen wordt een extra blok in de ochtend georganiseerd van 11.00 tot 13.00 uur)

 

Kosten voor deze workshop zijn 15,- / Hapjes en drankjes zijn op donativo basis zoals gebruikelijk.

Locatie; Camino Comfort Kortfoortstraat 74 Oss

 

Wil je hieraan meedoen?

Meld je dan aan op service@caminocomfort.com of telefonisch 06-45836419. Bij voldoende deelname gaat het door anders verneem je dit van de dames van Camino Comfort

WandelWol en AVG

Ook de Dames van de WandelWol moesten eraan geloven en hebben zich gebogen over de nieuwe AVG richtlijnen.

Natuurlijk willen ook wij graag voldoen aan de nieuwe AVG richtlijnen. Wij willen u graag laten weten op welke wijze wij met uw persoonlijke gegevens omgaan en waar we ze voor gebruiken. Een van de meest belangrijke wijzigingen is wel dat wij moeten kunnen aantonen dat wij toestemming hebben om uw gegevens te verzamelen. 

Wij gaan er vanuit dat u nog steeds blij bent met uw aanmelding en het nieuws dat u van ons ontvangt, maar willen u er graag op attenderen dat u zich 
te allen tijde kunt afmelden voor onze nieuwsbrieven. Onderaan elke nieuwsbrief staat de knop 'Afmelden’. Als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van WandelWol hoeft u natuurlijk  niets te doen. Hierbij de link voor ons privacybeleid.

Toch nog vragen hierover stuur ons dan een e-mail via info@wandelwol.nl. 

 

Vakantie? Neem WandelWol mee!

Je teen pijnigen terwijl je op vakantie bent en je wil/moet de hele dag nog door de stad slenteren. Wat doe je dan? Deze Dame van de WandelWol was in ieder geval goed voorbereidt; WandelWol antidruk-wol mee in de koffer!

 

Daardoor kon ze de aandacht bij de bewonderenswaardige monumenten houden en de dag verder pijnvrij genieten zonder dat haar gekneusde teen haar parten speelde. En de gekneusde teen drukvrij kon herstellen! 

 

wat zijn jouw vakantieverhalen? Deel ze op onze facebookpagina!


WandelWol vriend(innen) van Overijssel

Spannend! Lammetjesdag is niet alleen een start voor het nieuwe schapenseizoen, ook voor de Dames van de WandelWol is het een mooie aftrap voor een vriendschap..


Lammetjesdag Landschap Overijssel

Het is elk jaar een prachtig feest in de schaapskooi op De Lemelerberg in Overijssel. Overal springen lammetjes tussen de schapen en de kinderen met (groot)ouders door. De één wat verlegen, de ander nieuwsgierig...

 

Op zaterdag 25 maart 2017 ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom!

 

Rondom de schaapskooi is een markt met streekproducten - waaronder ook de Dames van de WandelWol - en oude ambachten. Kraampjes met hapjes en drankjes staan klaar en voor de kinderen worden leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Een gezellig uitje voor het hele gezin.

 

Ook kun je meer te weten komen over de reden waarom op de Lemelerberg een schaapskudde hebben. Want natuurlijk is het een geweldig mooi gezicht, maar de schapen doen heel nuttig werk! De herders vertellen je er graag meer over!

 

Wanneer

Zaterdag 25 maart tussen 12.00 en 16.00 uur

Waar

De schaapskooi aan de Dalmsholterweg 3B in Giethmen (Ommen)

Kosten

De entree bedraagt €3,- per persoon. Donateurs en kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Je bent al donateur voor maar €20,- per jaar. Daarmee heb je met je hele gezin gratis toegang tot vele excursies en evenementen van Landschap Overijssel.

(Bron: Landschap Overijssel).


WandelWol als extra cadeau bij abonnement op Wandelmagazine

Heb je vaak last van blaren of drukplekken en ben je nog geen abonnee van Wandelmagazine? Dat komt goed uit!

Vanaf nu kun je namelijk als extra cadeau bij je abonnement, een zakje Wandelwol antidruk-wol kiezen!

Profiteer van de speciale aanbieding: 1 jaar Wandelmagazine + 1000+ wandelkaarten van De Mooiste Routes + de Ckaart + 15 euro korting bij Taurus Outdoor + een extra cadeau (bijvoorbeeld Wandelwol) van €28,50 voor slechts €21,50!


GreenShoes organisator van mooie tocht in het Vechtdal

Hiernaast een impressie van het prachtige wandelevenement perfect georganiseerd door Wandelvereniging GreenShoes uit Dalfsen.

De dames van de WandelWol hebben de tweede dag zelf ook de tijd genomen om de 8 km te lopen en zoals de eigengemaakte foto's laten zien was het echt prachtig onderweg en heel gezellig bij terugkomst.

Hier verzorgden de Country dancers  Ankum Witharen een geweldige show.

Volgend jaar meedoen?
Noteer de data vast in je agenda 29 en 30 december 2017

 

Wil je niet zolang wachten met een volgende tocht door het mooie Vechtdal rondom Dalfsen?
Op 5 juni 2017 (2e pinksterdag) vind de tocht De Groene Looper plaats

 

 


WandelWol naar het Wad

Heugelijk nieuws voor de bezoekers en bewoners van het waddeneiland Texel. Door middel van een mooie samenwerking met De Noordkroon uit Den Burg en WandelWol antidruk-toepassingen is WandelWol antidruk-wol nu ook te koop op het mooie vakantie eiland. De Noordkroon werkt volgens het natuurlijke principe waarin WandelWol zich ook thuis voelt;

 

"Bij De Noordkroon maken wij bewuste keuzes. Daarbij zijn twee begrippen inmiddels ingebakken. Hoe cliché ook, we gaan ze toch even noemen: kwaliteit en duurzaamheid."  En het is puur Natuur volgens onze WandelWol-gedachte.

 

De Noordkroon verkoopt naast WandelWol antidruk-wol ook EHBO-zalf voor huisdieren en diverse Schapenwol-cremes voor het lichaam, gezicht, handen en voeten. Dus verblijft u de komende feestdagen op Texel of gaat u binnenkort flink stappen op Texel? Bezoek de Noordkroon of bestel uw Wolvetcremes online via: De Noordkroon Texel


WandelWol in het nieuws

Regelmatig worden wij benaderd om over ons product WandelWol te vertellen en komen hiermee in het nieuws. Hiernaast een aantal leuke items om te lezen.


Midwinterhoorn                                 Wandeltocht      Greenshoes Dalfsen

Door de actieve wandelvereniging Greenshoes uit Dalfsen wordt de jaarlijkse Midwinterhoorn Wandeltocht met de afstanden 8, 13 en 20 km dit jaar weer georganiseerd op 29 en 30 december.
Dit is een uitgezette wandeltocht waar iedereen aan mee kan doen

Deze tocht valt ook in de categorie "WandelWol on Tour", De Dames van de WandelWol zijn door Greenshoes uitgenodigd om bij dit mooie evenement aan te sluiten.
Dus naast de midhoornblazers, een stand waar de hoorns gemaakt en gekocht kunnen worden, rustplekken met muziek, snert en gluhwein, kunt u ook geïnformeerd worden over het streekproduct WandelWol en eventueel overgaan tot de aanschaf daarvan.

Start is vanaf Het Boskamp Sterrebosweg 2 7722 KG Dalfsen. De kosten voor deze tocht zijn incl. een kop snert en een glas gluhwein 6,50 euro.
Leden van onze vereniging krijgen 2 euro korting, en leden van de KWBN 1 euro.

Starttijden voor de 20 km tussen 09:00 en 11:00, de 13 km van 10:00 en 12:00, de 8 km tussen 11:00 en 13:00 uur
Er is een gratis pendeldienst van en naar het station in Dalfsen.


Female Event

7 november 2016
De Stoere Ondernemende Vrouwen, een regionale netwerkgroep van vrouwelijke ondernemers, organiseren voor de tweede keer hun Female Event. Op maandag 7 november van 19.00 tot 22.00 uur zijn alle vrouwen en hun zussen, vriendinnen en buurvrouwen van harte welkom in  Partycentrum De Deel in Nieuwleusen aan Den Hulst 180.

Zo’n 30 ondernemers presenteren zich: naast modezaken, een juwelier, lingerie, schoenen, lifestyle, kapsalons en fotografen, komt er ook een assurantiebedrijf, een reisbureau, een schoonmaakbedrijf en een uitvaartorganisatie, allemaal geleid door vrouwen, waaronder dus ook De "Stoere Ondernemende" Dames van WandelWol.

Een kaartje voor het Female Event kost vijf euro en daarmee heb je het lot voor meerdere prijzen, waaronder de hoofdprijs, in handen. Er is een grote verloting en ieder uur wordt er een prijs getrokken. De hoofdprijs, een make-over ter waarde van 250 euro, wordt getrokken om 21.30 uur. De vrouwen worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Bovendien krijgen ze bij aanvang een goodybag die ze zelf kunnen vullen met producten die hun aanspreken tijdens de avond.
De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij De Dames van de WandelWol, bel hiervoor naar 06-14989815 of stuur een mail naar info@wandelwol.nl o.v.v. Female Event.

 


SW4D                 Streekmarkt - Raalte

21 oktober 2016

Op de laatste dag van de Sallandse Wandelvierdaagse waren De Dames van de WandelWol op de Streekmarkt in Raalte aanwezig.
Hier op het plein Domineeskamp vonden zowel de start als de finish plaats en de 3339 deelnemers kunnen terugkijken op een mooi evenement.
Hiernaast een kleine impressie - de After Movie 2016 SW4D.

De Dames van de WandelWol hopen volgend jaar ook weer bij dit gezellige wandelevenement aan te kunnen sluiten.
Dit wordt dan de 10de editie van de Sallandse wandelvierdaagse!

 

Dus houdt 24 - 25 - 26 - 27 oktober 2017 maar vast vrij in uw agenda!

 

 

 

 

Sallandse Wandel 4 Daagse

 

 After Movie 2016

 

Klik hier


Allergisch voor lanoline?

8 november 2016

Op de Pedicure beurs in Ahoy Rotterdam hebben De Dames van de WandelWol de lanoline vrije variant geïntroduceerd. Ben je allergisch voor wolvet of te wel lanoline dan kun je nu toch pijnvrij lopen, want deze alpacawol maakt dat mogelijk.
De WandelWol antidruk-wol zonder lanoline is verkrijgbaar in 20 gram en kost € 9,95.

Bestel de antidruk-wol in onze webshop of kijk voor een verkooppunt bij u in de buurt.