WandelWol antidruk-wol

WandelWol huidverzorging

WandelOlie

WandelHout

WandelWol antidruk-wol

Ons meest populaire product is de WandelWol antidruk-wol. De antidruk-wol is al jaren bekend onder veel wandelaars en pedicures in heel Nederland en België. De werking van de antidruk-wol is heel effectief, dit blijkt ook uit de vele positieve reviews die wij dagelijks ontvangen.

WandelWol huidverzorging

De huidverzorgingsproducten van WandelWol zijn geschikt voor iedereen. De producten zorgen voor een ideale dagelijkse huidverzorging. Zo is de helende crème geschikt voor de verzorging van de ruwe, geïrriteerde of pas geschoren huid. De zuivere lanoline is ideaal voor de dagelijkse verzorging voor met name schrale plekken en kloven. En de lippenbalsem van WandelWol zorgt het gehele jaar voor zachte en verzorgde lippen.

WandelOlie

WandelOlie huidoliën zijn geschikt voor iedereen, voor elk huidtype en voor iedere dag. De beide WandelOliën zijn goed naast elkaar te gebruiken, afhankelijk waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Toe aan een fris gevoel, dan doet de akkermint geur zijn werk. Tijdens de winterperiode is de kaneel geur een echte aanrader.

WandelHout

WandelHout is net als de WandelWol antidruk-wol bekend onder veel wandelaars en pedicures door heel Nederland en België. Het WandelHout zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de handen tijdens het wandelen. Deze verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat je geen dikke handen en vingers meer krijgt tijdens het wandelen, een betere loopbalans en verminderd rugklachten tijdens het lopen.

Wat vinden andere klanten van ons

Wanda Wandelt
“Zonder WandelWol had ik met veel minder plezier en meer pijn moeten doorwandelen.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Willeke
“Ik heb er enorm baat bij. Ik heb artrose en ben blaar gevoelig, dit vermindert het aanzienlijk.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️