Reactie Klant bij Praktijk ‘T Keerpunt Dalfsen:

Ervaring wandelhout van een fanatieke wandelaar: “Altijd tijdens en na een wandeling dikke opgezette handen. Vlak voor mijn vakantie de Wandelhoutjes aangeschaft. Wat ideaal. Tijdens de wandeling loop je actiever doordat je je armen, ongemerkt, meer beweegt. Resultaat is dat, zelfs na een wandeling van 4 uur, mijn handen aanmerkelijk dunner blijven. Voor mij geen wandelingen meer zonder deze houtjes.”

Reactie klant bij Voetpraktijk Brigitte Heeren:

“Hier een bericht van Voetpraktijk Brigitte Heeren. Vanochtend (31-08-2020) werd ik gebeld met de vraag of ik Wandelwol op voorraad had. Meneer had op internet de site van Wandelwol.nl geraadpleegd en gekeken waar het dichtbijgelegen verkooppunt was. Hij kwam en vertelde mij dat hij tweemaal de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela had gelopen. Onderweg ergens in Portugal raakte hij in gesprek met een Nederlandse medewandelaar en die liet kennismaken met Wandelwol en gaf hem een pluk om onderweg te proberen. Hij was meteen verkocht. En dus klopte hij dus bij mij aan. Ik wilde dit verhaal graag met jullie delen.”

Reactie klant bij @Handvoetverzorging:

“Dag, we zijn terug van ons wandel- en klimverlof in Oostenrijk. En WandelWol was echt super! Ik heb helemaal geen blaren gehad en alle doelen kunnen bereiken. Super gewoon. Dank je!”  Hier doe je het dan voor elke dag opnieuw!! Zo dankbaar voor deze job! […]

Pedicure Maris

“Een klant van mij koopt regelmatig een zak Wandelwol, ze heeft een kleindochter van een jaar en gebruikt het bij luieruitslag, de lanoline verzacht en de wol voorkomt wrijving en druk van de luier op de huid.”

Pedicure Sandra Doddema

“Ik ga zelf ook wandelwol meenemen wanneer ik voor mijn stamceltransplantatie weg ben voor 4 weken. Heb er goede ervaringen bij andere mee en hoop zo dat ik er zelf ook profijt van zal hebben. Wat mooi dat een oncoloog dit als advies geeft ❤️”Pedicure

Pedicure Jacqueline van der Ham

“Super. Ik heb ook klant die wandelwol gebruikt ivm tumor operatie aan de voet. Een plekje blijft ondanks goede zorg zeer kwetsbaar. Professor vond het een super oplossing.”

Pedicure Ingrid Dekkers

“Een dame van 84 jaar, met flink beenlengte verschil, aangeboren voetafwijking en orthopedische schoenen, loopt met rechter voet op kopje van 1e middenvoetsbeentje. Deed veel pijn bij lopen/staan (geen vetpolster meer) en zij overwoog ten einde raad een scootmobiel. Gebruikt nu WandelWol en kan achter haar rollator weer pijnvrij lopen!! Mevrouw is zo blij en dankbaar, en ik ook En de scootmobiel? Die hoeft dus niet!!”

Pedicure Sonja Oosten van Rossen

“Afgelopen jaar had ik de eer om zes 4daagse-lopers te mogen verzorgen. Uit voorzorg wandelwol voor ze meegenomen. Zelfs andere mensen er ook mee geholpen, waarvan eentje letterlijk zei dat het zijn redding is geweest!”

Pedicure Claudy Elink Schuurman -Schroer

“Zelf gebruik ik het voor de mijn koude voeten! Ben er helemaal fan van. Eénvan mij klanten kwamvvan de week helemaal enthousiast de praktijk binnen lopen “FANTASTISCH – wat een super spul is dat Wandelwol zeg! Voor het eerst in jaren heb ik tijdens het skiën geen last gehad van een blauwe teennagel en geen drukplekken tussen mijn 4e en 5e teen gehad! Dit zou iedereen die gaat skiën moeten gebruiken” En zo is iedereen die het bij mij al heeft gekocht net als mij enthousiast over dit fantastische product🐑”

Pedicure Jose Mentink Berenschot

“Bij mij ook alleen maar enthousiasme , client moest naar ‘n begrafenis, maar had laarsjes aan die nou niet echt fijn liepen maar ze had even niet wat anders. Helemaal happy want ze had er heerlijk op gelopen. Dus ook maar 2 zakjes gekocht de keer daarop. Blij met dit product.”

Pedicure Inge Druiven

“Ik heb het gebruikt bij een klant die al zijn middenvoetsbeentjes had gebroken. Nadat het gips eraf was,was de voet zeer gevoelig. Wandelwol toegepast en zodoende kon de klant weer schoenen aan om te wandelen.”

Pedicure De Doorloper uit Serooskerke

Tevreden gebruiker van Wandelwol antidruk-wol:
“Ik ben een tijdje geleden bij u geweest om wandelwol en zou u laten weten hoe het er mee ging!
Nu heb ik inmiddels drie wandeltochten gelopen, twee van 20 km en 1 van 80 km, en het werkt echt!!!! Tijdens de tocht van 80 had ik wel wat blaren op mijn hiel, maar mijn kleine teentjes – waar ik het meeste last van had – heb ik niets geen last van gehad!”

Pedicure Jolanda Weeterings Feet&Nail Tastic Breda

“Kijk dit zijn leuke berichten 😁 Tevreden klant die de de Santiago de Compostela loopt 👣”

Bericht:
Blaar 🙁 Vandaag met WandelWol antidruk-wol omwikkelt en geen last onderweg gehad, terwijl ik toch een lange afdaling over een rotsig pag moeten maken (duimpje omhoog)

Sportpedicure Petra Hubbers uit Leuth

“Mijn cliënten hebben onzettend veel plezier gehad van de wandelwol tijdens de vierdaagse.
Volgend jaar standaard mee met het lopen.”

Pedicure Jacqueline Veerman-Luiks‎

“Mijn voeten na de 4 daagse van Nijmegen! Gelopen met Wandelwol tussen de tenen onder de bal van mijn voeten en hakken echt FANTASTISCH! Ik raad dit iedereen aan!💪🏻👊🏻👍🏻👣en smeren met Gehwol grijs Extra, na afloop koud voetenbadje en insmeren met calendula zalf!”

Pedicure Renate Groen Hop

“Op de dag van vertrek naar de Nijmeegse Vierdaagse 2017 nog wandelwol verkocht aan de buurman (een wandelaar van de 4daagse) door de promotie van mijn man. Hij was de auto aan het inpakken om naar Nijmegen te vertrekken en toen kwam de buurman aanlopen. Ze ontdekten dat ze beiden de 4daagse gaan lopen. Nu heeft de buurman al vaker de 4daagse gelopen maar hij loopt altijd wel blaren. Mijn man loopt hem voor de eerste keer en heeft in de voorbereiding wandelwol gebruikt maar nog geen blaar gelopen. Toen belde de buurman mij in de praktijk op om ook wandelwol te kopen, nog net voor hij naar Nijmegen ging. Een kleine blaar op de grote teen maar die werd niet pijnlijk. Volgend jaar gaat hij weer. De buurman die de wandelwol met de 4daagse heeft gebruikt had minder last van blaren als andere jaren en gaat het volgend jaar met trainen voor de nijmeegse al gebruiken. Hij is dus ook enthousiast!”

Pedicure Erna van Uden uit Veghel

“Mijn klant draagt aangepaste schoenen, heeft klauwtenen met flinke likdoorns. De podotherapeut heeft orthese gemaakt die volgens mevrouw niet lekker zit. Zij is naar Frankrijk op vakantie met een zakje wandelwol mee in haar tas. Tijdens haar vakantie kreeg ik een hele leuke, lange app. Mevrouw had in jaren niet zoveel gelopen!! En dat ZONDER pijn. Orthese uit…wandelwol antidrukwol gebruikt!! Ze was de koning te rijk gaf ze aan😊😊”

Pedicure Maartjes Voetzorg uit Den Bosch

Toos Aarts – bezoeker van Pedicure Maartjes Voetzorg: “Werkt voortreffelijk bij een pijnlijke wrat onder de voet aanbevolen door mijn pedicure!”

Pedicure Natuurlijk Joke uit Amersfoort

“Mevrouw zit bij mij in de stoel en zegt dat haar dochter zo’n last heeft van wintervoeten. Ze zit in de examenweek en heeft het druk en is geprikkeld en heeft dan ook nog last van de wintervoeten. Of ik daar wat voor wist. Ik heb de wandelwol antidruk-wol geadviseerd. Na een paar dagen mailde de moeder dat de dochter zo happy was: ze gebruikte een effectief middel – WandelWol antidruk-wol, zonder het te voelen zitten. Gewoon behaaglijk.”

Pedicure Maria Nijnens uit Weert

“Als pedicure, maar zeker ook als WandelWol-gebruiker ben ik erg blij met WandelWol antidruk-wol. Ik kon mijn pijnlijke hallux altijd prima drukvrij leggen, maar ben nu met een pluk wol veel sneller klaar! 👍😊”

Pedicure Angelica uit Susteren

“Ik ben heel blij om in mijn praktijk zo’n geweldig product te kunnen aanbieden. Had bij een collega pedicure twee zakjes gekocht om te proberen en wat een geweldig resultaat was het gelijk. Een wielrenner die in de winter last van koude tenen had tijdens het fietsen, hij had heel duidelijk een verschil en was daar heel blij mee. Tijdens de Kennedymars 80km hebben twee dames uit ons dorp ook wandelwol gebruikt en het resultaat twee kleine blaren op de hiel waar ze geen wandelwol geplaatst had. Daar had ze na afloop spijt van dat ze dacht dat het niet nodig was op de hiel. Maar ook zij was zo blij had nog nooit zo gemakkelijk de mars gelopen. Geweldig product……..Ik hoop dat mijn clienten lekker verder kunnen gaan met hun sporten en hobby’s.”

Pedicure Joke Kerstens uit Amersfoort

“Mevrouw zit bij mij in de stoel en zegt dat dochterlief zo’n last heeft van wintervoeten. Ze zit in de examenweek en heeft het druk en is geprikkeld en heeft dan ook nog last van de wintervoeten. Of ik daar wat voor wist. Ik heb de wandelwol antidruk-wol geadviseerd. Na een paar dagen mailde de moeder dat de dochter zo happy was: ze gebruikte een effectief middel, de wandelwol, zonder het te voelen zitten. Gewoon behaaglijk.
Vandaag ook een klant gesproken die wandelwol heeft gebruikt om nieuwe schoenen in te lopen. Hij zei dat het echt goed werkt. En… zei hij, dat merk je pas als je het een dagje niet doet. Binnen een uur wist hij dat hij de wandelwol vergeten was en had hij hielblaren.” Aldus Joke Kerstens.

Pedicure Bianca Bodde uit Denekamp

“Vandaag (maart 2017) de Midvastenloop gelopen (40 km). Mijn dochter van 8 jaar en ik 22,5 km en mijn 10-jarige zoon 27 km gelopen samen met een vriendinnetje. We hebben wandelwol antidruk-wol gebruikt liep erg lekker, alleen nog wel 1 blaar overgehouden. Gaat ook wel weer over, echt een goed en lekker product.”

Pedicure Anneke Niemantsverdriet uit Heinkensand

“Een klant van mij heeft de wandelwol gebruikt tijdens het skiën op de scheenbenen. Zij draagt steunkousen maar heeft het er bovenop gelegd en dan een knie-kous aan. Het bleef perfect tussen de twee kousen zitten en heeft totaal geen last meer gehad van haar scheenbenen.”

Pedicure Emily Doze uit Apeldoorn

Ervaring met WandelWol antidruk bij wintertenen. Pedicure Emily Doze uit Apeldoorn heeft haar praktijk Jouw Voeten in Apeldoorn en wil dit graag met ons delen. De foto’s zijn van haar:

“Klant bij mijn pedicurepraktijk Jouw Voeten had enorm last van wintervoeten. De toppen van de tenen iedere keer stuk en huid heel dun. Dit was natuurlijk erg pijnlijk.
Op de beurs in oktober 2016 had ik de dames van Wandelwol gezien en kwam op het idee om bij mijn klant maar eens wandelwol in te zetten als probeersel voor haar wintertenen. Als het voor blaren helpt waarom zou het dan niet voor wintervoeten kunnen helpen. In ieder geval het proberen waard. Heb de dames van wandelwol aangeschreven, het verhaal uitgelegd en hen om een proefpakketje gevraagd. Hier wilden ze graag hun medewerking aan verlenen en ik zou ze natuurlijk het resultaat laten weten.

Mijn klant heeft iedere dag haar voeten eerst ingesmeerd met uiercréme, de tenen bedekt met wandelwol en de sokken erover heen gedaan. En na 4 weken was dit het resultaat (zie foto’s) en mijn klant was heel erg blij. Zachte niet meer pijnlijke teentoppen. Zelfs toen ze met de kerstdagen in Canada was (-20C) heeft ze geen koude en geen zere voeten gehad. Toen ze terug was heeft ze 1 week geen wandelwol gebruikt omdat inmiddels de wol zo plat was geworden en niet meer goed te gebruiken was en direct werd de huid weer dun en bijna kapot (zie foto). Inmiddels heeft ze weer een zak wandelwol bij mij afgehaald en wil niet meer zonder wandelwol lopen.


Foto 1 – voor gebruik, Foto 2 en 3 na gebruik 3 weken wandelwol, Foto 4 – gebruik wandelwol (zelfs bij -20 C ze was op vakantie in Canada), Foto 5 – na 1 week NIET wandelwol te hebben gebruikt, je ziet hoe het weer slechter gaat.”