December 2017 • Christa Lagerwerf-Odink:
Via Facebook bij wintersport-ervaring:” Oh echt een uitkomst!!!! Voel al jaren altijd pijn bij een teen, bij kou extra maar altijd aanwezig. En nu…. Niks meer!!!!!”

Oktober 2017 • Wilma van Dis:
“Goedemiddag dames, Ik wil bij deze even laten weten dat ik de laatste tijd niet zo lekker gelopen meer had. Altijd pijn onder de bal van mijn voeten. Ik had de wandelschoenen haast al in de wilgen gehangen. Maar dankzij wandelwol in je schoenen gaat het een stuk beter. Ik had het eerder moeten weten. Nu dus geen wandeltocht meer zonder wandelwol. En de Nijmeegse 4daagse niet meer mijn voeten laten in tapen. Gewoon wandelwol gebruiken.”

September 2017 • Mark: mijn 2e dam-tot-dam.
“Vorig jaar heb ik mijn eerste dam-tot-dam (27 km) gelopen, aan het eind had ik toen behoorlijk last van mijn voeten. De snelheid was weg. De weg naar de pendelbussen naar mijn idee veel te lang.
Dit jaar kwam ik bij Pedicure Praktijk Primavoet te Veendam/Wildervank terecht. Daar adviseerde ze mij Wandelwol. Ik heb dat nu gebruikt bij de Dam-tot-Dam van dit jaar en ik kon mijn snelheid langer volhouden en op een gegeven moment toen we op de ruimte kwamen, zelfs nog versnellen. Ook de weg naar de pendelbussen viel mij dit jaar erg mee. Dankzij Wandelwol had ik minder pijn aan mijn voeten en geen blaren! Wandelwol bedankt voor jullie geweldige product!”

September 2017                                                                                                                                                                                                   Katrien Desmedt meldt via de wandelwol-mail dat zij haar Camino Ingles glansrijk heeft doorstaan zonder noemenswaardige problemen! Wat een mooie compliment om dit te mogen ontvangen. De Dames van de WandelWol zijn trots op Katrien!

Augustus 2017 • Inge Vervaecke:
“Nu heb ik de oplossing gevonden … EINDELIJK!!
Al verschillende lange afstandswandelingen gedaan … telkens met blaren, superpijnlijke voeten en wat ontbrekende teennagels als gevolg!! Onlangs hier terecht gekomen en wat terughoudend een zakje wandelwol besteld … Wie niet waagt, niet wint … Met stevig ingepakte voeten (wandelwol tussen en rond mijn tenen, onder mijn voeten en aan mijn hielen) de dodentocht gestart EN aangekomen met 10 teennagels en ongeschonden tenen!!! Wat een zaligheid …
Onderweg 1 keer de wandelwol onder mijn voeten veranderd omdat die helemaal plat getrapt was … op dat moment nog geen blaren … bij aankomst wel enkele grote blaren op onderkant van mijn voeten maar ze liggen lang niet zo diep (lees onder de eelt) als anders en waren makkelijk te doorprikken.
Ik heb het nu wel gevonden! Wandelwol werkt!
Dank je wel!! De volgende bestelling komt eraan als ik t nog eens in mijn hoofd haal om te betalen om niet te slapen en af te zien ;-).”

Juli 2017 • Nanda de Jong (pedicure):
“Een kennis van mij – militair van beroep – had een mars gelopen van 120 km tijdens een week bivak. Hij kon amper meer lopen, Wandelwol geadviseerd en hij kon tenminste beëdigd worden in vol ornaat. Nu draagt hij het nog in zijn kisten, zit lekkerder volgens hem.”

Juli 2017 • Henny Zuidema:
“Het is iets wat ik altijd gebruik bij elke lange afstand wandeling bij mijn blaar gevoelige tenen. En inderdaad, absoluut geen last meer van blaren. Ik zeg super spul….”

NIJMEEGSE VIERDAAGSE 2017 • Renate Groen Hop :
“Dit is het resultaat na 160km wandelen met wandelwol antidrukwol. Een kleine blaar op de grote teen maar die werd niet pijnlijk. Mijn man liep hem voor de eerste keer en heeft in de voorbereiding wandelwol gebruikt maar nog geen blaar gelopen. Volgend jaar gaat hij weer..”

NIJMEEGSE VIERDAAGSE 2017 • Myriam Mir Candela:
“De Dames van de WandelWol wilden graag een feedback over mijn ervaring van wandelwol. In woord fantastisch! Vorig jaar heb ik de vierdaagse gelopen met het eindresultaat van 22 blaren en vijf nagels eraf (wel gewoon uitgelopen). Nooit meer riep ik toen. Maar na een tip van mijn pedicure heb ik het bij jullie aangeschaft en tijdens de trainingen merkte ik al dat ik geen blaren ontwikkelde, wat normaal gesproken wel gebeurde. Vol goede moed heb ik me toch weer ingeschreven en afgelopen week heerlijk 4x40km gelopen met maar 1 blaar!! Dat is toch ongelofelijk!
Ik had ook lamawol besteld maar daar ben ik minder enthousiast over. Het blijft niet goed zitten met het gevolg dat het uiteindelijk overal zit behalve op rond mijn tenen. Daar heb ik ook de blaar van opgelopen omdat ik net te weinig wandelwol over had. Ik gun echt iedereen blarenvrije wandeldagen!. ”

Juni 2017 • Klaasje Schiphorst:
“Zelfs in Oostenrijk heb ik WandelWol antidruk-wol toegepast tijdens het wandelen naar de Krimml-watervallen. WandelWol antidruk-wol is voor elke actieve vakantie een uitkomst! Onmisbaar in de rugzak bij elk out-door activitieit. En bij de 4 mijlsloop in Zwolle.”

Juni 2017 • Nicole Veldman:
“Wandelwol is écht de tip! Na mijn 42 KWF marathon tocht vorige maand had ik geen voetzolen meer over, één en al blaar, open, pijnlijk. Vakantiedagen moeten opnemen, ik kon echt niet werken met zulke voeten. Maar nu, een maand later mét wol de Alkmaarse Plus Wandel 4 daagse (20 km per dag) prima uit kunnen lopen. Bijzonder. Voor mij nooit meer zonder de wol!”

Juni 2017 • Annet Hoogland:
“Ik heb net met wandelwol antidruk-wol de halve marathon van Sneek gewandeld. Geen blaren. Ging super vandaag ☺”

Mei 2017 • Minet Horst:
“Afgelopen week de Friese Elfstedentocht gewandeld. 207 kilometer in totaal. Met behulp van WandelWol antidruk-wol geen last van blaren gehad.”

Mei 2017 • Simone Hubers:
“Ik ken Nanda niet als pedicure, maar van de WandelWol. Wat een geweldig product is dat! Nooit meer blaren of ander voetongemak als je lange wandelingen maakt. Bij iedere wandeling van 30+ km zit de WandelWol in mijn sokken en ik loop op wolkjes! En de dames van de WandelWol verzorgen iedere bestelling met de grootste zorg. In no time heb je je bestelling binnen of is je vraag persoonlijk beantwoord.”

April 2017 • Wendy Verhouden-Vermeulen:
“Heerlijk zacht onder de voorvoet, weinig vetpolster daar…voor het lopen een “haffeltje” onder de bal van mijn voet, sok en schoen eroverheen en wandelen maar. Als reserve een plukje mee voor onderweg…. Voor mezelf of voor een ander….Ik ben er helemaal weg van.”

April 2017 • Jacqueline Veerman-Luiks:
“Wandelwol antidruk-wol werkt! Ik heb het gebruikt met oefenen voor de 4 daagse van Nijmegen, echt super!!!!!! Mijn voeten juichen zelfs na afloop👣😊”

April 2017 • Minet Horst:
“Ik heb vorig jaar de 4-daagse van Nijmegen op WandelWol antidruk-wol gelopen . Top! Geen last van blaren gehad.
Nu wil ik in mei graag de elfstedentocht wandelen en uiteraard de WandelWol antidruk-wol gaat mee in de tas. Dus een dikke 👍!”

April 2017 • Nancy Degens:
“Voor de lange afstandswandelingen met onze border collie is dit ideaal. Voorkomt dat ik blaren krijg en likdoorns ivm verkeerde teenstand. 👍👍👍 top product!”

Februari 2017 • Ineke van de Hammen Luijer:
“Sinds vorig jaar ben ik op advies van pedicure Heidy Burger uit Sleeuwijk – WandelWol antidruk-wol gaan gebruiken, ik heb erg veel last van mijn doorgezakte voorvoeten, ondanks altijd dragen van stevige schoenen en steunzolen. De pijn die ik altijd had aan die voervoeten is zo goed als weg, wanneer ik de WandelWol gebruik, het verzacht en dat met zo’n simpele oplossing. Het is voor mij een uitkomst. Nu kan ik tenminste weer lekker een stuk wandelen, dankzij het advies van mijn pedicure. Dank je wel Heidy!!”