Artrose in de tenen is erg vervelend. Het betreft vaak een vorm van slijtage, waarbij het vaak pijnklachten geeft bij het dagelijks leven en het sporten. Bijvoorbeeld wandelen. Het is heel moeilijk om deze pijn te verzachten. Hier hebben wij – dames van wandelWol – helaas niet iets voor wat de pijn weg kan nemen. Wel krijgen we als feedback dat WandelWol antidruk-wol hierbij verlichting biedt; dat is waarschijnlijk omdat WandelWol antidruk-wol zorg biedt bij antidruk, comfort en warmte.
 
In ons assortiment verkopen wij ook producten van Zechsal en hiervan is de MCM-gel een mooi voorbeeld om toe te passen bij artrose-klachten. Met de Zechsal MCM gel is verbetering mogelijk op een natuurlijke manier. MCM staat voor magnesium, chondroïtine en MSM.
 
Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten met bewezen werking geeft de gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten:
• Met 15% pure magnesium
• Natuurlijke ondersteuning van de gewrichten
• Pakt ontstekingen aan en verlicht de pijn
• Zorgt voor ontspanning van de spieren
• Bevat OptiMSM, chondroïtine en gember
 
Ook dagelijks een warm voetbad met Zechsal Magnesiumvlokken biedt ontspanning aan de spieren en gewrichten. Ook een vraag aangaande onze producten? Mail deze door naar info@wandelwol.nl!