April 2022 • Remco Iwema

Remco Iwema kwam tijdens zijn wintersportvakantie erachter dat WandelWol echt ideaal is: “Tijdens het aantrekken van mijn rechter skischoen had ik nog niets in de gaten, maar gaandeweg de dag voelde het steeds minder goed onder mijn enkel aan de binnenkant voet.” Bij het uittrekken van de schoenen bleek dat Remco op zijn rechtervoet schuin onder de enkel een inmiddels open blaar had zitten.

“Ik heb de blaar behandeld met antibacteriële zalf en er ‘s morgens een superdun Leukomed T-filmpje op geplakt. Vervolgens een beste pluk WandelWol over een redelijk groot oppervlak verspreid. Sok erover en in de skischoen.” Tijdens het skiën voelde hij de blaar wel, maar het was zeker door de drukverdeling van de WandelWol goed te doen. Natuurlijk was hij wel nieuwsgierig naar de schade aan het eind van de dag.

“Bij het uitdoen van de schoen kon ik al voelen en zien dat de WandelWol keurig op zijn plek was blijven zitten. En bij het uitdoen van de sok bleek mijn blaar niet groter of heftiger te zijn geworden. Zo heb ik 10 dagen geskied met 10 gram WandelWol verbruik! En mijn blaar onder controle. Een week na thuiskomst is mijn blaar al hersteld. Dit zeker mede door de geweldige eigenschappen van WandelWol. Voor mij een superpositieve kennismaking met WandelWol!

Januari 2022 • Frank van Caer:

WandelWol gebruik ik al 3 jaar en het helpt echt tegen wintertenen. Ik gebruik het vanaf buiten 2 a 3 graden is. Gewoon rond de tenen doen en sokken aan, blijft de hele dag perfect zitten!

Januari 2022 • Bregje Sloot NK Hardloopster 800 meter

Door WandelWol kon ik weer pijnvrij lopen en herstelde de blaar onder mijn voet. De antidruk-wol blijft goed op de plaats zitten en is erg gemakkelijk in gebruik. Op de filmpjes van WandelWol kan je goed zien hoe je de antidruk-wol aan kunt brengen. Ik heb dus goede ervaringen met de WandelWol antidruk-wol en raad het zeker aan om WandelWol te proberen wanneer je last van blaren of pijnlijke plekken hebt!

Januari 2022 • Tineke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Januari 2022 • Ignace

Al vele wandeltochten gedaan met mijn wandelschoenen zonder problemen. Tijdens mijn wandeltocht van vandaag, van Lokeren naar Waasmunster, kreeg ik na ongeveer 9km pijn aan mijn rechterhiel. Even gestopt en gekeken wat het probleem was. Bij het uitdoen van mijn schoen zag ik dat mijn kous doorgeschift was en dat ik een wonde gekregen had aan mijn hiel. Dan maar een prop wandelwol op die plek in mijn kous gestoken, we hebben altijd een zakje wandelwol mee op onze tochten. Vanaf dat ik dit gedaan had en mijn eerste stappen terug zette voelde ik niets van pijn meer. Uiteindelijk heb ik mijn tocht met een totaal van 19km verder kunnen uitstappen zonder enige pijn nog aan mijn rechterhiel. Mijn eerste eigen ervaring met wandelwol is een positieve ervaring.

#wandelwol #wandelwolproducten #wandelwolverkooppunt #voetpraktijkwendy

Januari 2022 • Nel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Januari 2022 • Corien

Snelle reactie, snelle levering, goede kwaliteit!

Januari 2022 • Shirley

wandelwol camino

Ik heb wandelwol leren kennen via mijn podologe. De orthese tussen mijn dikke teen en de daarnaast liggende teen die zij voor mij gemaakt had, was té ongemakkelijk in de praktijk. Daarop attendeerde ze mij op WandelWol antidruk-wol waarvan ik nog nooit gehoord had. Tijdens mijn 800+ kilometer voettocht naar Santiago de Compostela in september 2021 heb ik geen enkel probleem gehad aan mijn voeten. Als het ook maar even ging “branden” door wrijving deed ik meteen een pluk wol op die plek. Tijdens mijn tocht heb ik zo’n 75% van mijn voorraad uitgedeeld aan mijn mede-pelgrims! Enkelen ben ik nog wel tegengekomen en ze waren zeer dankbaar. Inmiddels heb ik binnen mijn wandelgroep al velen de tip: Gebruik WandelWol! doorgegeven. Succes verder met dit fijne product.

Januari 2022 • Lummieke

Ik heb WandelWol leren kennen tijdens een 6-daagse wandeltocht. Na een paar dagen ontstaan er toch pijnlijke plekken. Ik deed er dan vaak tape op, maar nu kreeg ik het advies en de kans om WandelWol te gebruiken. En dat bleek een hele goede oplossing! Geen gedoe met tape, geen pijn en daardoor weer lekker wandelen!

Januari 2022 • Jeanetta

Tijdens één van de gezamenlijke trainingen voor de Camino naar Santiago met de Bas van de Goor Foundation sprak ik Wanda aan over irritatie aan mijn rechter kleine teen. Regelmatig had ik tijdens mijn wandelingen last van irritatie en (kleine) blaren. Wanda gaf mij de tip om WandelWol te gebruiken. Een reepje wol om je teen wikkelen, dat zou helpen tegen irritatie en blaren. Ik kreeg van haar een zakje om het uit te proberen.
De volgende training heb ik een pluk om mijn kleine teen gewikkeld, zodat het niet kon gaan schuiven in mijn sok, en ben aan mijn wandeltocht begonnen. Het werkte perfect. Geen irritatie, geen blaren meer. Tijdens de Camino in Spanje heb ik ook WandelWol gebruikt. Voor dezelfde kleine teen, maar ook als stootkussentje voor mijn grote teen. We hebben in Spanje veel hoogtemeters gelopen en vooral met afdalingen stootten mijn grote tenen af en toe tegen mijn schoenen aan. Om blessures aan mijn tenen te voorkomen gebruikte ik wandelwol. Het is even uitproberen hoe je de wandelwol het beste kunt gebruiken, zodat het goed op zijn plek blijft zitten. Maar als het eenmaal goed zit, werkt het super.

Januari 2022 • Michelle

Tijdens de training voor de Camino kreeg ik pijn in mijn voet net boven de kleine teen. Nieuwe zooltjes hadden geen effect, de pijn bleef aanwezig. Ik vertelde dit tegen mijn pedicure en zij gaf een pluk WandelWol mee. Probeer dit eens. Ik heb ruim 120 kilometer gewandeld zonder klachten. Probeer het, bij mij heeft het super geholpen.

Januari 2022 • Wanda Wandelt

WandaWandelt WandelWol lifesaver

WandelWol zit namelijk standaard in mijn tas, ondanks dat ik niet vaak last heb van blaren. Maar het is echt een lifesaver wanneer er toch irritatieplekken ontstaan op mijn voeten. Afgelopen zomer nog, toen ik op nieuwe wandelschoenen aan mijn wandelvakantie begon en er al heel snel een irritatieplek ontstond op de rand van de binnenzool. Zonder WandelWol had ik met veel minder plezier en meer pijn moeten doorwandelen.