December 2020 • Linda Grooters Withaar

“Ik kan niet zonder……..”

December 2020 • Robin Petrona-van Bavel

“Al vele malen gebruik gemaakt van de wandelwol. Om te hiken in de bergen en daardoor geen blaren gelopen en geen kapotte tenen door het dalen naar beneden. En om mijn Dr Martens in te lopen. Iedereen loopt blaren maar door dit geweldige product heb ik geen blaren gehad. In januari wou ik het gaan uitproberen in mijn skischoenen maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken door COVID-19. Maar ik weet zeker dat dit ook een succes zou zijn!”

December 2020 • Linda van Doorn

“Het is een geweldig product en al vele mensen pijnloze voeten bezorgd. Ik heb het zelfs bij mij huisarts geïntroduceerd.”

December 2020 • Sylvia Damen- van Dijk

“Wandelwol heeft mijn dag gered. Door de chemokuren hadden mijn voeten blaren en een blauwe kleur. Mijn beste vriendin ging trouwen, ik was hiervan getuige. In de avond heb ik zelfs kunnen dansen dankzij het gebruik van wandelwol. Hun kinderen die in de horeca werken zijn het daarna gaan gebruik. Dankjewel voor dit wondermiddel.”

December 2020 • Chantal Timmers raadt WandelWol aan!

“Super fijn is wandelwol. Echt een aanrader als je veel gaat wandelen. Zoals bv het Pieterpad. Met wandelwol kun je zelfs door wandelen als je onderweg blaren hebt gekregen. Inderdaad ideaal spul wandelwol. . Hecht mooi aan je sok. Waardoor het perfect blijft zitten. Zo kun je heerlijk door wandelen ondanks bv een blaar.”

December 2020 • pedicuremaaike

“Ik hoor van veel collega’s om mij heen die wandelwol gebruiken. Ik zelf ken het product nog niet. Ik zou graag het verrassingspakket willen winnen zodat ik ook zelf het product kan gaan ontdekken. En tevens om het te gaan verkopen in mijn praktijk want ik denk dat ik veel mensen blij kan maken met dit product.”

December 2020 • mariskevanderwall

“Fantastisch product, de Wandelwol weer ingezet als vervanging van een slecht passende orthese bij een klant in het verzorgingshuis, de zorg instructies gegeven met foto’s en hopelijk heeft mw nu minder pijnlijke voeten…..@wandelwol.nl

December 2020 • Elleniskes

Via Instagram: “Ik heb het nog niet zo lang ontdekt, jullie wandelwol. Ik heb wintertenen en ook altijd last van drukplekken op beide kleine teentjes. Zeer pijnlijk met wandelen. Door gebruik van de wandelwol heb ik al minder last van koude, pijnlijke tenen. Ik heb mijn zwager er ook blij mee kunnen maken die onder de bal van zijn voet veel pijn heeft. Dus raad ik het iedereen van harte Wandelwol aan. 👍💚👣”

November 2020 • A. Noniem

“Ik kreeg de tip van een ervaringsdeskundige (vanwege aangepast schoeisel) de wandelwol te gebruiken tussen de bilnaad vanwege ongemak rondom het anaalgebied. Dun plukje voorkomt huid op huid contact bij wandelen. Het werkt. Ik wil dit toch even met u delen.”

Oktober 2020 • J. Nortier

Via Facebook: “In de bergschoenen werkte het in ieder geval perfect tegen blaren!”

Oktober 2020 •. Peter van Caulil 

Via Facebook: “Na twee dagen extra lange etappes lopen, omdat er een aantal pelgrim herbergen gesloten waren ivm Covid heb ik toch weer wat last van mijn kleine teentje. Gelukkig heb ik op advies van Elvira van Praktijk Plantair WandelWol® meegenomen. Een plukje om de teen in de sok en ik kan er weer tegenaan.”

Oktober 2020 • Lien uit Moorsele (België)

Via Facebook: “Dag dames, toch eventjes laten weten dat ik net 72 km heb afgelegd met de hulp van wandelwol. Aangekomen op de slaapplaats en een dansje kon er nog bij! Geen pijnlijke voeten, geen kneuzingen en geen blaren !!! Als gespecialiseerde voetverzorgster verkocht ik de ‘wonderwol’ maar na ze nu zelf te hebben gebruikt … nog veel meer lof 👌🏻👌🏻👌🏻” Groetjes Voetpraktijk Lien uit Moorsele

September 2020 • Brigitte Heeren:

“Vandaag met veel plezier het wandelhout weer gebruikt. Daardoor minder gezwollen vingers tijdens de wandeling.”

September 2020 • J. Van den Elsen-Jonkers:

Via Facebook: Pieterpad Wandelaars: “Verkrijgbaar bij de pedicure en online; helpt bij mij goed had een blaar onder mijn voet. Verlicht en geen pijn meer!”

September 2020 • C. Timmers:

Via Facebook: Pieterpad Wandelaars – “Wandelwol antidruk-wol, ideaal ik kon toen gewoon met blaren blijven lopen.”

September 2020 • Maartje:

“Tijdens de Nijmeegse in 2019 heb ik een pluk WandelWol antidruk-wol gegeven aan een soldaat die last had van een blaar. En vertelt hoe geweldig dit spul is. Helaas niet weer gesproken want hij moest een andere kant op. Andere wandelaars die ik geholpen heb, heb ik helaas ook niet weer gezien. Dus wel aangegeven hoe WandelWol antidruk-wol te gebruiken is, maar of ze er iets meegedaan hebben weet ik niet. Ik leg het wel heel graag uit. Nogmaals; geweldig spul!”

September 2020 • A. Naafs:

“Ik gebruik WandelWol antidruk-wol bij langere hardlooptochten.. Bevalt zeer goed.”

Augustus 2020 • C. Timmers:

“Superfijn spul WandelWol. Ook met blaren kun je nog fijn lopen dankzij WandelWol. Aanrader!”

Augustus 2020 • S. Scheerders:

“Heerlijk spul !! 🤩”

Augustus 2020 • M. Bakker:

“Blijft mirakels spul, gebruik het al 4 jaar… gewoon fantastisch!”

Augustus 2020 • C. Krabben:

“Ik gebruik het ook al jaren. Echt top!”

Augustus 2020 • B. Emmers:

“Ik gebruik het sinds kort. Kan het niet meer missen. Top Spul!”

Juli 2020 • M. Verschuur:

“Het is fantastisch! op vakantie een WandelWol-Pedicure gevonden en de WandelWol gehaald, voor het eerst sinds jaren geen blaren!!!!”

Juli 2020 • Jacquot vanuit Spanje

“Beste ‘Dames van WandelWol’, Voor het eerst van wandelwol gehoord tijdens de 4 daagse afgelopen jaar in het zuiden van Spanje. Had wat aankomende blaren en wat ‘pijntjes’ na de eerste dag en de EHBO dames hebben toen alles keurig verbonden en er nog wandelwol overheen gedaan en Ik heb de overige 3 dagen zonder pijn en blaren gelopen.
Nu al weer maanden in een lockdown in Spanje, maar lopen mag inmiddels weer. Kreeg weer wat ‘pijntjes’ en heb wandelwol besteld. Ondanks de afstand, had ik de wandelwol binnen een week in huis! Heel blij en het lopen is nu weer veel aangenamer! Een echte aanrader!!”

Juni 2020 • Leonie:

“Hoi dames van de wandelwol, Wat ben ik toch blij met jullie producten! Ik gebruik dit al een poosje als pedicure zijnde en kan er veel cliënten blij mee maken. Mijn ervaring wil ik toch even met jullie delen: Door een aandoening aan mijn buik is het onmogelijk om sommige broeken en rokken te dragen die een stugge boord en knopen hebben. Totdat ik ook hiervoor wandelwol ben gaan gebruiken! Laagje op het ondergoed, daaroverheen een hemdje en ik kan elk gewenst kledingstuk weer aan, en de joggingbroeken aan de kant doen!  Dankjulliewel!! Lieve groet, Leonie Homan”

Juni 2020 • MM

“Ik gebruik het met wandelen. Dus ligt hier altijd in huis. Laatst had m’n dochter een blaar van haar klompjes en moest schoenen aan. Dan gaat er gewoon stuk wandelwol in de sok op de plek en klaar. Heerlijk spul.” Aldus M.M.
En vind je het lastig om WandelWol aan te brengen? Vraag het dan de WandelWol-pedicure of mail voor uitleg naar info@wandelwol.nl!”