Januari 2019 – Sjoerd
“Hierbij mijn positieve ervaringen met wandelwol:
Ik heb ongeveer 30 jaar aan hardlopen gedaan en vrijwel altijd problemen gehad met likdoorns tussen de kleine tenen en naastgelegen tenen. Vrijwel alles geprobeerd! Jaren ‘gemankeerd’ gelopen door forse irritaties wat uiteindelijk geleid heeft tot chronische heupklachten. De laatste jaren ben ik onder behandeling van een pedicure. De klachten kwamen wel steeds terug. Uiteindelijk kon ik na consultatie door een chirurg in Sneek geopereerd worden. Er zou in beide tenen een teenkootje verwijderd worden waardoor ik 2 x 4 weken niet zou kunnen werken. Niet fijn voor een zelfstandig ondernemer!

Dit zou ik gedaan hebben als de pedicure mij geen wandelwol® had geadviseerd. Eerlijk gezegd geloofde ik er niet in. Toch een aantal weken permanent een plukje antidruk-wol tussen de tenen met likdoorns gedaan na behandeling door de pedicure.

De likdoorns kwamen niet terug! Dit is nu een half jaar geleden. Waarom werkt dit? Ik heb het idee dat mijn tenen niet meer aan elkaar ‘plakken’. De permanente irritatie tussen de tenen is verdwenen. En de huid ziet er volkomen gezond uit. Geen eelt en ‘prikkertjes’ meer. Heerlijk!

Ps: ik heb in vakanties soms noodgedwongen op blote voeten gelopen omdat ik op normale wandelschoenen niet kon lopen. ‘s Ochtends bij het sokken aantrekken twee plukje wol tussen je tenen, dat is alles. En gewoon volhouden. Misschien komt er een moment dat het niet meer nodig is. “