Juli 2019 • Chantal:
“Onze zoon van 11 gebruikt hem nu ook tijdens zijn 1e vierdaagse. Top spul en zijn voeten waren vandaag op de laatste dag tiptop!👍”

Juli 2019 • Samantha:
“Ik heb er vrijdagavond gebruik van gemaakt, maar dat was super heerlijk! Volgend jaar ga ik het zeker gebruiken. Super bedankt!!😘”

Juli 2019 • Katja:
“Top spul👍…dit jaar geen blaren onder mijn nagels.”

Juli 2019 • Sylvia:
“Ja zeker! En het beviel prima anders had ik ‘m niet uitgelopen.”

Juli 2019 • Antoinette:
“Heb het gebruikt, vond het lastig om tussen de tenen te “wikkelen”. En ondanks dat toch een blaartje. Dus uiteindelijk toch weer over op de vette watten.”

Juli 2019 • Sjoukje:
“Dit jaar voor het eerst “Alpaca” wandelwol gebruikt. Voor het eerst in 5 jaar geen blaren gelopen( 1 heel kleintje) . Dus ik zeg :TOP spul🤩.”

Juli 2019 • Anja:
“Echt een uitkomst, voor het 2de jaar blaarvrij💪, ik ben fan en raad het iedereen aan!!”

Juli 2019 • Martha:
“Gewoon met wandelwol, vooral op de 3e dag gaf dit veel minder wrijving, dus hitte oftewel geen blaren. Goede duursport voeding en drinken & massages na iedere wandeldag. Gisteren al bijna weer hersteld en vandaag weer back in business.”

Juli 2019 • Thea:
“Vierdaagse gelopen voor de 14e x. Altijd blaren op mn tenen gehad. Maar de laatste 2x preventief al wandelwol tussen mn tenen gedaan. Sindsdien slechts 1 ieniemini blaartje gehad op een plek waar net geen wol zat🙈. Zeer te tevreden over wandelwol. Ik loop de 4daagse echt niet meer zonder!”

Juli 2019 • Hilde:
“De wandelwol heeft mij goed geholpen.”

Juli 2019 • Simone:
“Geen blaren!👍”

Juli 2019 • Franklin:
“De tenen bedekt met wandelwol, zitten vaak klem, geen blaren. Ben dus tevreden.”

Juli 2019 • Tiny:
“Helaas ook ik nog blaren, maar wel minder.”

Juli 2019 • Monique:
“Top! Op de branderige plekken aangebracht. Pijnloze vierdaagse gelopen.”

Juli 2019 • Erna:
“Jazeker: had de eerste dag een zeer pijnlijke drukplek op mijn hak. Door wandelwol is dit (denk ik) geen blaar geworden. Later in laten tapen en de andere drie dagen daarover weer wandelwol gedaan en pijnloos uitgelopen!”

Juli 2019 • Sandra:
“Gebruikt tijdens de Barchemse vierdaagse, nog steeds wel blaren, maar minder als andere jaren. Normaal heb ik ze ook onder de bal van de voet en daar heb ik ze deze keer niet gehad. Gebruik de wandelwol sinds vorig jaar altijd bij wandeltochten vanaf 10 kilometer.”

Juli 2019 • Henny:
“Ik heb wandelwol gebruikt. Ben er zeer tevreden over 👍. Maar ondanks dat, heb ik toch nog af en toe een blaar.”

Juli 2019 • Marina:
“Dit jaar een nog dikkere dot wandelwol om mijn beide (tweede) tenen (waar ik eerst wat fixumull opplak) gedaan met de hoop nu eindelijk eens geen blaren te ontwikkelen en zo mijn nagels te verliezen en het lijkt gelukt! Ze waren al blauw geweest, dus zijn er nu wel af, maar de nieuwe nagels die eronder zitten lijken ongeschonden. Ook weinig pijn aan mijn tenen gehad nu. Heel fijn!
Een blije Vierdaagseloper.”

Juni 2019 • Marcel:
“De afgelopen 2 dagen heb ik de 2 x30 van Amersfoort gelopen. De vorige keer had ik mijn voeten helemaal kapot gelopen met grote blaren. Op advies van mijn pedicure wandelwol gekocht. En deze keer, naast vermoeide voeten, totaal nergens last van qua blaren, en heel ontspannen kunnen lopen. Wat een geweldig product 👍👍👍👍.”

September 2018 • L. van Oven:
“WandelWol antidruk-wol, of dat wat is? Het is geweldig! Dit jaar gebruikt op de plekken waar druk ontstond, onderweg naar Santiago. Geen enkele blaar heeft zich verder ontwikkeld. Echt heel fijn om te gebruiken.”

Juli 2018 • A. van Scheer:
“Mijn broer liet weten de vierdaagse te gaan lopen. Best bijzonder als je bedenkt dat wij Nijmegenaren zijn, maar de vierdaagse tot nu alleen aan de zijlijn meemaakte. Preventief gaf ik hem een zak wandelwol mee. Hij zei te hebben getraind, wat later minimaal bleek te zijn. Na de eerste dag lopen ;scheenbeen ontsteking.. Maar mijn broer (soms huilend) zette door. De vriend waarmee hij liep, helemaal kapot van de blaren, strompelde mee. Mijn broer en zijn maat hebben de vierdaagse uitgelopen 4×50 km. En mn broer, 0,00 blaren. Dank voor dit fantastische product! Ook namens mijn broer xx”

Juli 2018 • C. van Dis:
“Hallo dames van Wandelwol. Ik heb in géén jaren zo fijn de 4-daagse van Nijmegen gelopen. Ik heb nu 8x de 4-daagse gelopen. Het eerste jaar heel veel blaren gehad. De volgende jaren de voeten ingetapet, 6 jaren. Maar ik kon moeilijk slapen omdat je met sokken moet slapen, anders gaat de tape los. En dan moet je altijd al warme voeten hebben. Dus ik was op zoek naar iets anders. Via,via, kwam ik bij Wandelwol terecht. Diverse trainingen al mee gelopen. Dus nu ook met de Nijmeegse 4-daagse. Geweldig spul. We zaten elke dag na het lopen op de Wedren. En mijn zakje Wandelwol is de hele groep door gegaan. Sommige lachten en geloofden niet dat, dat werkt. Maar vrijdags naar mijn voeten gekeken te hebben. Géén ene blaar. Waren ze toch verkocht. Ze moesten het adres van Wandelwol hebben. Dus ik heb ze toch overtuigd. Ik voelde op weg naar huis vrijdags de wind over mijn tenen. Dat kende ik niet in al die jaren. Géén wandeltocht of 4-daagse zonder wandelwol. Bedankt dames.”

Juli 2018 • J. Christoffel:
“Normaal gesproken heb ik na de eerst 5 km lopen al blaren maar na het gebruik van wandelwol had ik na 39.9 km nog geen enkele blaar. Mijn pedicure heeft 6 weken mijn voeten verzorgd ivm diabetesvoeten heeft mij de wandelwol aanbevolen. Zij had helemaal gelijk. Het is een klein wondertje.”

Januari 2018 • Marina Postuma Selles:
“Ik bescherm 2 tenen met wandelwol. Van deze tenen loop ik geregeld “de nagels af” en ze waren sowieso altijd gevoelig na m.n. een langere tocht. Die gevoeligheid is over, ik hoop in het vervolg ook mijn nagels te kunnen behouden.”

Januari 2018 • Lotje Buijs:
“Ik geef de wandelwol een dikke 10. Had altijd blaren. Met de WandelWol antidruk-wol de kustmarathon gelopen en niks geen blaren.”

Januari 2018 • Maaike van Leeuwen:
“Wandelwol aangeschaft op aanrader van mijn pedicure Jannie. Afgelopen week voor mijn werk op pumps moeten lopen en ook daar is wandelwol super geschikt voor! Geen last van mijn voeten een verademing!”

Januari 2018 • Agnes Schrijvers:
“Afgelopen zomer in Schotland the West Highland Way gelopen. Vrijwel geen blaren, zelfs een dag met natte voeten gelopen en geen blaren gekregen. Echt fantastisch!”

Januari 2018 • Sandra Rikkoert:
“Geweldig Wandelwol heb geen koude voeten meer en….heerlijk zacht. Ook als er een gevoelige plek zit, dit is een heerlijke bescherming!”

Januari 2018 • Maurien Schonewille:
“Na een melanoom operatie op mijn voet ben ik het normale gevoel in 3 tenen kwijt geraakt. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd ben ik door mijn pedicure op de wandelwol gewezen. Wauw wat een verademing. Langere afstanden kan ik weer wandelen zonder teveel pijn. En ik kan zelfs weer hoge hakken aan. Dat is zonder wandelwol echt onmogelijk voor mij. Ben heel blij dat mijn pedicure mij hierop heeft gewezen.”

Januari 2018 • Milou Diepen: 

“De wandelwol heeft mij afgelopen jaar mijn eerste vierdaagse door geholpen! Ik heb een nogal vreemde kleine teen. Hij/zij/het vindt het leuk om tijdens het wandelen onder de buurteen te gaan zitten en daardoor krijg ik een vreemdsoortig puntige blaar….heel pijnlijk en in mijn geval niet af te plakken met tape….want ik heb gewoon een vouw in de tape met de blaar ertussen…..nog pijnlijker!
Vorig jaar zag ik een advertentie van Wandelwol en ik ben dit gaan proberen….niet geschoten is tenslotte altijd mis en alles wat ik al had geprobeerd, werkte niet of niet afdoende bij lange tochten!
De wandelwol bleek mijn redding in de trainingen en ging daarom ook mee naar Nijmegen! Ondanks al mijn goede ervaringen tijdens de trainingen en het gebruik van mijn oplossing wandelwol, besloot mijn kleine teen toch een blaar te vormen in Nijmegen op dag 2….au-au-au! Ok, ‘s avonds verzorgen en toch weer inpakken op dag 3 met de wandelwol. In de loop van de dag kreeg ik een andere blaar en bij het KWBN-rustpunt besloot ik mij te laten helpen. Beide schoenen moesten uit en mijn kleine teen werd opgemerkt. Verzorgd door de lieve Rode Kruis-mevrouw en tja…..toen had ik geen reservewol meer mee…..Grote, Grote fout natuurlijk! De teen werd afgeplakt en ik kreeg vette watten tussen mijn tenen….nou, au-au-au! (de mensen die nu nog beweren dat wandelwol een duur alternatief is voor vette watten…..nee…..het is niet vergelijkbaar!)
Nadat ik de tape van mijn gepijnigde kleine teen had gehaald, dacht ik dat mijn vierdaagse voorbij was :O! Dus goed verzorgd, speciale wondgel erop en een nachtje slapen! De volgende ochtend zag het er weer prachtig uit en met een dikke pluk wandelwol rond mijn kleine teen, kon ik weer makkelijk lopen!
Sindsdien zorg ik dat ik altijd reserve mee heb! Is het niet om een ander te helpen (ook al eens gedaan), dan is het wel zodat ik zelf nog genoeg mee heb! Voor mij geen wandeling zonder mijn geliefde Wandelwol rond mijn aparte kleine teen!”

Januari 2018 • Minette Horst:
“Geweldig spul. Voor het eerst een paar jaar geleden gebruikt tijdens de 4 daagse van nijmegen. Geen blaren gehad. Vorig jaar de 11 stedentocht gewandeld met wandelwol. Ik geef jullie een dikke 10.”

Januari 2018 • Pascalle de Brouwer:
“Omdat ik na een half uur wandelen al wrijving heb kreeg ik van iemand de tip om wandelwol te kopen. het werkt ECHT! TOP!”

September 2018 • Trudy van den Dungen 
“Gebruik nu al vanaf het voorjaar de wandelwol. heb het ook tijdens de vierdaagse gebruikt en zelf op opengeprikte kleine blaren gebruikt zonder af te plakken. Heb helemaal geen last van mijn voeten gehad, terwijl ik altijd grote blaren liep en mijn teennagels van de grote teen ben verloren. Het werkt super. Inmiddels gebruikt mijn zoon de wol ook, nu hij zijn nieuwe schoenen moet inlopen.”

September 2018 • Ans van Soest
“Ik hoorde het van mijn pedicure in de Amsterdamstraat Haarlem omdat ik steeds likdoorns had en veel wandel gebruik ik wandelwol en doordat het verzacht krijg ik geen last en vermindert zeker dat de likdoorns minder en niet meer ontsteken. Echt voor wandelaars.”

September 2018 • Linda
“Nu ik Wandelwol gebruik heb ik geen last meer van blaren tijdens het wandelen. Fantastisch.”

Juli 2018 • C.J. 
“Normaal gesproken heb ik na de eerst 5 km lopen al blaren maar na het gebruik van wandelwol had ik na 39.9 km nog geen enkele blaar. Mijn pedicure dieelje 6 weken mijn voeten verzorgd ivm diabetesvoeten heeft mij de wandelwol aanbevolen. Zij had helemaal gelijk. Het is een klein wondertje”

Juli 2018 • Jan Smeets
“Bij de start van de 4-daagse te Nijmegen attendeerde een medeloper mij op “wandelwol”. Ik heb op zijn advies wandelwol gekocht en gebruikt. Het resultaat is super: 4 maal 30 kilometers gelopen en geen enkele blaar.  Enkele weken eerder 40 km gelopen, zonder wandelwol: 2 blaren. Ik zal dit product voortaan bij elke lange wandeling gebruiken.”

Juli 2018 • Els van der Kwaak 

🙂

Juni 2018 • Trudy van den Dungen
“Ik heb nu een aantal wandeltochten van boven de 20 km gelopen met wandelwol. Ik vind het een perfect hulpmiddel. Vorig jaar heb ik voor de eerste keer de 4daagse van Nijmegen gelopen en mijn voeten helemaal stukgelopen. Nu heb ik nog geen enkele blaar. Zelfs mijn kleine teen is gespaard gebleven. Dames dank je wel. Het is echt super.”