November 2016 – Niels Kappert
“In je nieuwe voetbalschoenen blaren ! Dit had ik sinds tijden niet meer gehad, tot aan twee weken geleden. Ik had nieuwe voetbalschoenen gekocht en na de eerste keer er op getraind te hebben grote blaren op mijn voet. Via iemand die ik ken van de voetbal hoorde ik iets over WandelWol.. Via een Dame van de WandelWol heb ik toen een zakje met WandelWol gekregen. Gelijk de training erna de wol in mijn sok gestopt op de plek waar de blaar zat. De hele training geen last van de blaar gehad. Ook na de training weer een stukje schone wol in mijn sok gedaan. Na 2 weken pijn vrij trainen was de blaar weg. Mocht jij last van blaren hebben of mensen kennen die last hebben van blaren wil ik jullie graag het advies geven probeer wandel wol is uit het heeft mijn namelijk verschrikkelijk goed geholpen.”

Juni 2016 • Bjorn Smink

“Na een hele tijd niet gesport te hebben, moest er weer gevoetbald worden. Na de eerste training had ik meteen flinke blaren onder beide voeten. En hier baalde ik flink van want we hadden een toernooi twee dagen erna. Zaterdag 11 juni was het dan zover. Met pijnlijke voeten moest ik de voetbalschoenen toch weer aan en de hele dag voetballen. Na 2 wedstrijden schreurden de blaren zo erg in mijn sokken dat ik niet volop kon spelen.

Voor de derde wedstrijd kwam Karin naar me toe die mij WandelWol voorstelde, zelf had ik er nog nooit van gehoord en heb het daarom maar geprobeerd. Toen ik de schoenen weer aan had voelde ik helemaal niks van de wol. Het zat me niet in de weg, maar het rare vond ik dat ik niks meer voelde van mijn blaren. Het schurende gevoel en de lichte pijn was verdwenen. Na de finale haalde ik de wol makkelijk uit mijn sokken en mijn voeten waren licht vet van het wolvet.

Erg goed product en een fijne ervaring. Bedankt Karin (WandelWol-Dame).”