Al 90 jaar beschermt, ontwikkelt en beheert Landschap Overijssel de bijzondere natuur en het streekeigen landschap in Overijssel. Dat doen ze samen met duizenden donateurs, vrijwilligers, grondeigenaren en met hulp van bedrijfsvrienden: zoals de Dames van WandelWol, Nationale Postcode Loterij en provincie Overijssel.
Dat maakt Landschap Overijssel dankbaar en trots. Dus is er tijd voor een feestje! Vier je mee?
 
Het hele jaar door houdt het Overijssels Landschap diverse activiteiten om dit bijzondere jubileum te vieren. Het mooie lenteweer leent zich uitstekend voor een bezoek aan één van de natuurterreinen.
 
Kom meer te weten en ontdek de terreinen met gebruik van onze routeapp ‘Wandelen en Fietsen in Overijssel’. Geniet aansluitend van een gratis kopje koffie of thee bij één van de bezoekerscentra, bij Watermolen Bels of Theehuis en Kiosk Lemelerberg. Want wie jarig is, trakteert. En dat doet Lanschap Overijssel!
 
Op stap met het Landschap

Deel deze blog

Reacties

Geef een reactie

Andere berichten