Noteer het vast: zaterdag 4 juni houdt Zechsal van 10.00 tot 15.00 uur een wandelmarkt in Veendam. Met wandelcoaching, wandelwol workshops, wandelsokken, wandelschoenen, iets te drinken en wandelmuziek.

Ook een mooie gelegenheid om de locatie van Zechsal Magnesium in Veendam te bezoeken, uitleg te krijgen over de producten en te profiteren van speciale aanbiedingen. De medewerkers van Zechsal zijn nu druk bezig het programma rond te maken. Hou  de socials in de gaten voor verdere info!

Wandelen met Zechsal
Corona heeft ons leren lopen. We waren al een wandelend volk, maar nu lijkt het hek helemaal van de dam. En dat is uitstekend want wandelen is het beste medicijn! De grondlegger van de geneeskunde – Hippocrates – zei het al. En heb je last van onwillige spieren, stramme kuiten of vervelende hielspoor? Dan is er Zechsal. Magnesium. MCM- of sportgel; twee prachtige magnesiumproducten bieden eerste hulp en een voetenbad met magnesium is de ultieme bekroning van een mooie tocht.

Drukplekken of blaren?
Een tip: gebruik Wandelwol als eerste hulp bij dit soort nare wandelproblemen. In plaats van pleisters of spuitbussen met anti-blaren spray, is Wandelwol je natuurlijke alternatief. Het werkt top, is beter voor het milieu én herbruikbaar. Neem een ruime pluk van de wol en doe dit op de blaar, likdoorn of drukplek. Sok eroverheen en wandelen maar. WandelWol is een wederverkooppunt van Zechsal en vice versa… tis een mooie match!