De Dames van WandelWol houden van recensies, maar vooral van blije gezichten! Deze lieve dame heeft haar camino goed doorstaan met het gebruik van WandelWol en zo ook haar mede-lopers. Hier haar verhaal:

Shirley heeft WandelWol leren kennen via haar podoloog die werkzaam is bij schoenenspeciaalzaak Pieds Sur Terre in Heerlen. “De orthese tussen mijn dikke teen en de daarnaast liggende teen – die zij voor mij gemaakt had – was té ongemakkelijk in de praktijk. Daarop attendeerde ze mij op WandelWol antidruk-wol waarvan ik nog nooit gehoord had.”

Tijdens haar 800+ kilometer voettocht naar Santiago de Compostela in september 2021 heeft ze geen enkel probleem gehad aan haar voeten. “Als het ook maar even ging “branden” door wrijving deed ik meteen een pluk antidruk-wol op die plek. Tijdens mijn tocht heb ik zo’n 75% van mijn voorraad uitgedeeld aan mijn mede-pelgrims!” De camino is inmiddels achter de rug en ze kijkt er vol goede herinneringen op terug. “Enkelen ben ik nog wel tegengekomen en ze waren zeer dankbaar. Inmiddels heb ik binnen mijn wandelgroep al velen de tip: Gebruik WandelWol! doorgegeven. Succes verder met dit fijne product.” Ook haar buurvrouw heeft de tip aangegrepen en is tevens haar ook dankbaar hiervoor. “Ervaringen delen vind ik dan ook gewoon leuk!” aldus Shirley.

Heb jij ook mooie ervaringen met onze producten? Deel ze met ons en wij delen dit met jullie! Je recensie insturen graag via info@wandelwol.nl.

Tekstbewerking: Nanda van Spijker – WandelWol VOF

Deel deze blog

Reacties

Geef een reactie

Andere berichten