Wanneer je als topsporter je sporttrainingen bemoeilijkt wordt omdat je constant blaren ontwikkeld tijdens de hardlooptrainingen dan is dat een flinke straf. Bregje Sloot – regerend Nederlands Kampioene op de 800 meter – kwakkelde al enige weken met haar blaren en de genezing schoot voor haar gevoel niet op. Totdat WandelWol antidruk-wol op haar hardlooppad kwam.

Al enige tijd kampte Bregje tijdens haar trainingen van een blaren onder haar voet. “Na vrijwel alles al geprobeerd te hebben gingen deze blaren niet weg en moest ik zelfs trainingen overslaan vanwege de pijn en ontstekingen.” Dat ging zo niet langer, besloot de kampioene. Via een tip van een mede-hardloper kwam ze in contact met WandelWol. En vanuit daar werd ze gelijk goed geïnformeerd en kon ze het antidruk-product uitproberen.

“Door WandelWol kon ik weer pijnvrij lopen en herstelde de blaar onder mijn voet. De antidruk-wol blijft goed op de plaats zitten en is erg gemakkelijk in gebruik. Op de filmpjes van WandelWol kan je goed zien hoe je de antidruk-wol aan kunt brengen. Ik heb dus goede ervaringen met de WandelWol antidruk-wol en raad het zeker aan om WandelWol te proberen wanneer je last van blaren of pijnlijke plekken hebt!”

De Dames van WandelWol zijn blij dat Bregje weer de baan op kan om te trainen zonder pijn en ontstekingen en wensen de NK-Kampioene nog vele pijnvrij kilometers toe. Wees net als Bregje en loop niet langer door bij pijn door blaren of wrijving. Leg deze drukvrij met WandelWol antidruk-wol. Meer informatie: www.wandelwol.nl

Tekstbewerking: Nanda van Spijker – WandelWol VOF