De Marbella Vierdaagse mocht dit jaar weer doorgaan in de eerste week van oktober. En de Dames van WandelWol zijn Partner van deze Spaanse Wandel4Daagse. Door dit heugelijke feit werd ook een mooie deel-actie op de Facebookpagina van WandelWol op touw gezet. De prijs ditmaal: het winnen van het M4DW 2021 inschrijfgeld. Er werd volop gereageerd op Social Media en zo ook Agatha Diepenveen en met het deelnemen aan de deel/like&winactie werd zij de gelukkige winnares.

“Begin oktober heb ik de wandelvierdaagse M4DW 2021 gelopen. Een altijd goed verzorgde Vierdaagse door het team van Marbella 4 Days of Walking in het heerlijke Marbella. Elke dag twintig kilometer stijgen en dalen door de prachtige bergen en daarin gelegen villawijken, flanerend over de boulevard en afzien over het strand,” vertelt Agatha. Die ervaarde vooral dat het lopen over het strand een flinke aanslag op je benen en voeten had.  “Maar dankzij het gebruik van WandelWol antidruk-wol zijn mijn vriendinnen en ik deze dagen goed doorgekomen.” De staat van voeten en benen waren zo goed dat de gelegenheid om aan de afterparty niet werd afgeslagen. “We konden nog gezellig mee te doen!” aldus de winnares.

“Bedankt Dames van WandelWol voor de gewonnen prijs. We hebben er lekker van geproost na het behalen van onze medailles!

De Dames van WandelWol hebben regelmatig mooie win-acties op Facebook en Instagram. Volg deze pagina’s en doe mee, wie weet maak jij ook kans op leuke prijzen!

Meedoen met de Marbella 4 Days of Walking? Meld je hier vast aan voor 2022.

Tekstbewerking: Nanda van Spijker – WandelWol VOF