Dames van WandelWol zijn Partner van Marbella4Daagse!

Dames van WandelWol zijn Partner van Marbella4Daagse!

Goed Nieuws! De Dames van WandelWol mogen zich partner noemen van de Marbella4Daagse 2021! Dus dat betekent dat WandelWol antidruk-wol ook te verkrijgen is tijdens deze Spaanse Vierdaagse (zolang de voorraad strekt) op lokatie! In oktober is het prima wandelweer in het zuiden van Spanje, niet te warm en zeker niet te koud.

De organisatoren van M4DW (Marbella 4 Days of Walking) nodigen je uit om – samen met wandelaars uit de hele wereld – de onbekende kanten van Marbella te ontdekken tijdens de jubilieumeditie van de vierdaagse van Marbella – het grootste vierdaagse wandelevenement van Spanje – op 7, 8, 9 en 10 oktober 2021.

Door de International Marching Association (IML) en Internationaler Volkssport Verband (IVV)  is deze wandelorganisatie geselecteerd als IML/IVV Cup Program 2021.

Plaza del Mar aan de boulevard van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van 10, 20 en 30 kilometer die je door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 10 oktober, loop je over de Vía Gladiolo weer terug naar Plaza del Mar waar je met luid gejuich begroet zult worden.

Je kunt alle vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke dag je mee wilt wandelen. Kortom, een leuke gelegenheid voor een vakantie!

Zin gekregen om deel te nemen? Klik hier voor je aanmelding!

Deel deze blog

Reacties

Geef een reactie