WandelWol Helende Creme is geschikt voor iedere huid en ieder mens. Deze Helende Creme kun je voor iedere situatie toepassen; zonnebrand, schaafplekjes, huid-irritatie door insecten, schrale huid door het scheren etcetera, etcetera… Een handig potje voor vele doeleinden. Duindoornextract bevat vitamine C, flavonoiden (met antioxidant en antibacteriele eigenschappen), tocoferolen (vitamine E), cartinoïden (welke in de huid afbreken tot vitamine A), fytonutriënten en hoge concentraties essentiële vetzuren.

Door deze combinatie van hooggeconcentreerde, actieve ingrediënten bestrijdt het rimpelvorming en huidveroudering, wordt de huidelasticiteit gestimuleerd, werkt het regenererend en helpt het de vitaliteit van de huid te verbeteren. Een andere bekende werking is dat het voor een sneller huidvernieuwingsproces zorgt. Duindoorn extract beschermt, kalmeert, verzacht, hydrateert en vitaliseert de huid. Op vakantie? Meenemen dus!

Tekstbewerking: Nanda van Spijker – WandelWol VOF