Een origineel cadeau of een relatiegeschenk is altijd bijzonder met de op maatgemaakte producten van Crealied. Ze maakt deze met behulp van het de techniek van het lasersnijden en graveren. In overleg is bijna alles is mogelijk bij Alied Makkinga. “Een idee voor een geschenk ontstaat meestal door een bericht via social media of mijn website. Soms komt iemand met een eigen ontwerp, dat kan ook. Vaak is het idee hiervoor al geboren, maar moet dan nog worden vormgegeven. Naar aanleiding daarvan ga ik met degene meedenken en bespreken we mogelijkheden,” vertelt Alied. Maar ook voor eigen ontwerpen is er ruimte. In overleg ontstaan dan vaak de mooiste creaties.

“Producten kunnen worden voorzien van een persoonlijke tekst of bedrijfslogo. Dit kan op velerlei materialen maar meestal gebeurt dit op hout of acrylglas. Denk daarbij aan: wijnkisten, labels, huwelijkscadeaus, geboortegeschenken, decoratieve voorwerpen, memorie-geschenken, bijzondere relatiegeschenken, broodplanken, enzovoort.” Voor de meest bijzondere uitvoeringen draait ze haar hand niet voor om. “Ik doe dat met veel plezier, inzet, creativiteit, passie en indien nodig met een stapje extra zonder dat dat een euro meer kost.”

Lasersnijden en graveren biedt ongekende mogelijkheden. “Daarbij zit ik aan het roer om een mooi ontwerp te maken. Vaak doe ik dat in samenspraak met mijn klanten, soms met behulp van een Zoom-sessie waarbij klanten rechtstreeks mee mogen kijken tijdens het ontwerpproces. Samen komen we dan tot een mooi eindresultaat.” Voor alle mooie, belangrijke of moeilijke gebeurtenissen tussen geboorte en overlijden, maakt Alied ook gepersonaliseerde producten. “Of je zoekt iets waarmee je producten eigen wil maken. Ook de Dames van WandelWol kwamen met deze wens bij mij voor het graveren van de WandelHoutjes met het WandelWol-logo.

“Nadat ik Nanda en Karin had gedemonstreerd hoe het proces in het werk gaat, kwamen we tot een mooi eindresultaat!” Wat alles compleet maakt is de samenwerking met het Arbeid Training Centrum (ATC) in Ommen. De leerlingen van PRO De Maat maken ze vervolgens verkoopklaar. “De mogelijkheid om je WandelWol WandelHoutjes met je eigen logo/reclame er op te maken is er ook. Via de Dames van WandelWol is een offerte op te vragen. Houd wel rekening met levertijd van meerdere weken.”

Ook zakelijk komt Crealied je graag tegemoet. “Wil je een leuke gadget, sleutelhanger, promo/cadeaulabel laten maken voor je praktijk/winkel/bedrijf, neem dan gerust contact met me op. Naar aanleiding van je wensen maak ik een vrijblijvende offerte voor je. Je kunt al bestellen vanaf 25 stuks – en dat is fijn – want wat moet je met duizend stuks waar je drie jaar later nog steeds mee in je maag zit?” De keuze en mogelijkheden zijn dan ook reuze voor iedere ondernemer.

Alied is niet alleen creatief met producten, ook verzorgt ze online Dots&Lines-tekenlessen. Het is een decoratieve manier van tekenen die werkt via een stap-voor-stap methode. Geschikt voor iedereen, met of zonder teken-ervaring, vertelt ze. “En het leuke hiervan is dat je er geen dure materialen voor nodig bent en dat je er ontspannen van wordt.” De online-lessen volg je in je eigen tijd. Ook is het mogelijk – en leuker, gezelliger – om in kleine groepjes in het buitengebied van Ommen lessen te volgen. “De lessen worden in blokjes van drie of vier lessen aangeboden; na elk blokje besluit je of je verder wilt gaan of niet.”

Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrieven van CreAlied en/of Dots&Lines. Vaak krijg je een kijkje achter de schermen, een leuke tekenoefening of een leuke aanbieding. Dat kan door een e-mail te sturen. Volg ook de facebookpagina’s voor actuele producten en aanbiedingen.

Crealied Contactgegevens:
www.crealied.nl www.crealied.nl/webwinkel
info@crealied.nl Facebook.com/crealied
Facebook.com/tekenendenl

tel: 06-25316775

Tekstbewerking: Nanda van Spijker – WandelWol VOF