Heel fijn nieuws! Vernieuwde WandelOlie Verwarmend nu met Kaneel is weer leverbaar vanuit de webwinkel. In verband met wijzigingen en registratie van ons product heeft het een en ander ertoe geleidt dat het eventjes niet leverbaar was. Maar tot grote vreugde meldde de leverancier dat het mee zat en zo de productie vlotter ging dan verwacht. En dat is goed nieuws! Want niemand wil onverzorgde voeten… toch?

Deze huidolie is is geschikt voor iedere voet en iedere dag. Het verzorgt de voethuid en ook de rest van het lijf en zorgt voor bescherming waar de voet zo gevoelig voor is.

WandelOlie is een huidolie welke zeer geschikt is voor de huid van de voet en het hele lichaam. Het kan op elk moment van de dag naar behoefte kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de ochtend of ’s avonds na het douchen, maar ook na het sporten of heerlijk tijdens een (voet-)massage om te relaxen.

• Spray een dun laagje WandelOlie op de huid en masseer het in. Met name de nagelriemen, de nagelplaat, tussen de tenen en verder de gehele voet en de onderbenen. In verband met teatree-olie is het beter om dit niet op het gezicht toe te passen.

• Na het aanbrengen van de WandelOlie voelt de huid ontspannen, soepel en zacht aan. De huidolie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan. De geur van WandelOlie is zacht en zeer aangenaam.

• Door de WandelOlie goed in de huid te masseren stimuleert het de bloedsomloop. Een goede bloedsomloop zorgt voor een goede weerstand van de huid. Wees daarom ook voorzichtig met zeep, deze tast de Ph-waarde aan en ondermijnt daarmee de verdedigingslinie van de huid.

• WandelOlie heeft bij dagelijks gebruik een positieve invloed op diverse soorten huidirritatie. Door het te gebruiken tijdens de dagelijkse verzorging kunnen de huidklachten verminderen en zelfs verdwijnen of zet het preventief in om deze te voorkomen.

• Door zijn subtiele spray-dop is WandelOlie zuinig in gebruik. Slechts 16 cent per pufje! Drie maanden bij dagelijks gebruik van het insmeren van de voeten.

• WandelOlie is een mooie aanvulling op WandelWol antidruk-wol. WandelWol antidruk-wol bevat lanoline (wolvet). Om de voeten – na het verwijderen van de WandelWol antidruk-wol – toch de verzorgende werking van de lanoline te laten behouden kan daarvoor in de plaats WandelOlie worden gebruikt.

• Naast het herstellende en verzorgende vermogen van lanoline zorgt de Verkoelende WandelOlie voor verlichting door in te masseren bij branderige voeten en is de Verwarmende WandelOlie de oplossing bij koude voeten.