Hier volgt het weerbericht voor deze komende winterperiode! Met het oog op de snijdende kou, stevige vorst en stuifsneeuw is waakzaamheid geboden aangaande je voeten. Zorg goed voor deze ledematen; vooral met dit winterse weer. Pak alles goed in en verzorg je voeten extra goed. Want deze staan al in de kou en met dit winterse weer nog meer. Hier volgen een aantal Code Groen-tips:

• Gebruik WandelWol antidruk-wol om blaren tegen te gaan, om deze drukvrij te leggen wanneer dit al is ontstaan bij het schaatsen bijvoorbeeld.

• En gebruik WandelWol Zuivere Lanoline om de voeten te verzorgen bij kloven en ruwe plekken.

• Ook WandelWol Helende crème met duindoornextract is hiervoor geschikt. Deze WandelWol huidverzorgende producten zijn ook te gebruiken bij de handen en de rest van het lijf.

• Blijf binnen wanneer het niet nodig is om naar buiten te gaan – maak daarom juist een heerlijk ontspannen voetbad met Zechsal Magnesium vlokken of pak je voeten heerlijk lodderig in met Zechsal Magnesiumgel. Afdekken met plastic voor voor 30 minuten en je hebt de weerstands-boost te pakken!

Heb je nog vragen aangaande onze Code Groen-tips of heb jezelf nog een tip die je met ons wil delen? Mail dit door naar info@wandelwol.nl.

Deel deze blog

Reacties

Geef een reactie

Andere berichten