Voetspecialist Robin Captijn, bedenker van de voetenwerk methode. Afgelopen jaren heeft hij met bijscholing zich gespecialiseerd als voetspecialist. Als je het over voetproblemen hebt, moet je anders gaan denken. “Ik noem dat basis denken, en ik mocht het leren van Mida Schutte.  Ik heb het van Mida Schutte geleerde en een beetje van mijzelf doorontwikkeld tot de voetenwerk methode.”

Met de voeten is alles beweging: zowel fysiek als mentaal. Wanneer we de voeten stilzetten, komt er zowel fysiek als mentaal iets tot stilstand. Dat maakt ons ziek. De systemen in het menselijk lichaam zijn afhankelijk van regelmatig en gevarieerd bewegen. Onze huidige leefgewoontes, zoals te veel en te lang zitten en schoenen met een voorgevormde binnenzool dragen, beperken je bewegingsvrijheid. Alsof je de hele dag in een korset of gips zit. Robin Captijn wil dat korset doorbreken en je zo weer in beweging brengen: fysiek en mentaal!

Voetenwerk methode is een manier om je voeten sterker, soepeler en stabieler te maken. Dit heeft effect op het gehele fysieke maar ook op het mentale. Je leert weer voelen en ervaren. Een een ander bijkomend factor is het ontstaan van een natuurlijk bewustzijns-vermogen.

Heb je klachten aan de voeten? Met WandelWol antidruk-wol kom je een heel eind, maar wil je echt weten waar je klachten vandaan komen en wat je eraan kunt doen? Neem dan contact op met Robin Captijn; de voetspecialist! Klik hier.

Deel deze blog

Reacties

Geef een reactie

Andere berichten